Ούτε… η βροχή δεν σταματάει τον Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διέλυσε τον Ντομινίκ Στρίκερ με 6-3, 6-4 σε ένα ματς που διεκόπη για περίπου μισή ώρα λόγω βροχής και προκρίθηκε στους «8» του τουρνουά της Στουτγάρδης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Ντόμινικ Στρίκερ, τον οποίον κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ στο πρώτο του φετινό παιχνίδι στο χορτάρι στο μονό (είχε παίξει και δύο αγώνες με τον αδερφό του στο διπλό).

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και έκλεισε το πρώτο σετ με 6-3, ενώ έκανε ένα γρήγορο break στο δεύτερο και προηγήθηκε με 2-0 games, πριν κάνει την εμφάνισή της η βροχή και βάλει φρένο στον τενιστικό του καλπασμό.

Μετά από 40 λεπτά ο ήλιος επέστρεψε δειλά-δειλά στην Στουτγκάρδη και ο Στέφανος έφτασε εύκολα στην επικράτησε με 6-3, 6-4, τσεκάροντας το εισιτήριο για τους «8» του Boss Open.

Εκεί θα βρει απέναντί του τον Άντι Μάρεϊ, στην πρώτη τους «μονομαχία» μετά το… επεισοδιακό τους παιχνίδι στο US Open πέρυσι, όταν και ο Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με 3-2 σετ, αλλά ο Σκοτσέζος ήταν έξαλλος για το μακράς διαρκείας (όπως το χαρακτήρισε το πρώην νο1 της παγκόσμιας κατάταξης) toilet break του Έλληνα παίκτη και δήλωσε πως έχασε κάθε σεβασμό γι’ αυτόν.

To Top