ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε ιερό, ούτε όσιο! Ασέβεια για Τσουμάνη από τον αντιαρειανό συγγραφέα! Σοκαρισμένος ο Καρυπίδης

Απάνθρωπη εκμετάλλευση του αδικοχαμένου Τσουμάνη από τον γνωστό αντιαρειανό συγγραφέα καταγγέλλουν στον Άρη!

Φοβερά πράγματα συνεχίζουν να γίνονται πάνω από το νωπό χώμα που σκέπασε για πάντα τον Νικόλα Τσουμάνη. Ένα παλικάρι, το οποίο από κει ψηλά που βρίσκεται σίγουρα θα βλέπει με λύπη πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν κάποιοι, με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσουν ιδίον όφελος, στο όνομα του.

Όπως αναφέρουν με οργή από την ΠΑΕ Άρης “ο Καρυπίδης, χωρίς να έχει την παραμικρή υποχρέωση (κι αυτό είναι ξεκάθαρο, όπως το αναφέρει και η αρχική εξώδικος) υποσχέθηκε να τακτοποιήσει την οφειλή της παλιάς ΠΑΕ προς τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή. Τέλη Δεκεμβρίου και τέλη Γενάρη ήταν να καταθέσει τα χρήματα σε δυο δόσεις” για να σημειώσει με έμφαση: “Ωστόσο, η οικογένεια Τσουμάνη παρασυρόμενη από τον γνωστό αντιαρειανό δικηγόρο-συγγραφέα (σ.σ. δεν χρειάζεται να αναφέρουμε εμείς το όνομα του, το οποίο έχει γραφτεί στα μαύρα κατάστιχα της νομικής ηθικής…) που εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται με απάνθρωπο και ελεεινό τρόπο το δράμα της οικογένειας έστειλε εξώδικο αρχές Δεκέμβρη για να πάρει την… νόμιμη προμήθεια και ζητώντας τα χρήματα!”.

Με το ίδιο οργισμένο ύψος οι κιτρινόμαυροι σημειώνουν ότι: “Κι όλα αυτά ενώ είχε υπόσχεση ότι θα γίνει η εξόφληση στα τέλη του Δεκέμβρη”.

Από τον Άρη υπογραμμίζεται επίσης ότι: “Ο Καρυπίδης είναι αυτός που έπαθε σοκ όταν έλαβε το εξώδικο, ενώ είχε υποσχεθεί, χωρίς να έχει την υποχρέωση υπενθυμίζουμε! Κατόπιν αυτού ο Καρυπίδης σκέφτεται σοβαρά να αναθεωρήσει τη στάση του”.

Η αλήθεια είναι ότι η ανθρώπινη κατρακύλα θα πρέπει κάποτε να σταματήσει…

To Top