Ούτε… λέξη για την νίκη από Πρόμπιερζ στους παίκτες!

Μπορεί να ήταν η πρώτη νίκη του πρωταθλήματος… Ε, και; Μπορεί να πέρασε ο Άρης μέσα από μια καυτή έδρα, η οποία είχε μείνει αλώβητη για αρκετές εβδομάδες… Κι όμως, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έδειξε προσγειωμένος στην σκληρή πραγματικότητα μια μέρα μετά! Μια πραγματικότητα που περιγράφει ότι οι κίτρινοι πήραν μια εκτός έδρας νίκη πολύτιμη σίγουρα, βελτιώνοντας την βαθμολογική τους κατάσταση και την ψυχολογία τους… Μέχρι εκεί.

Ο Πολωνός προπονητής μπορεί να είπε μετά τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής ότι: «θα έχουμε δυο μέρες να γιορτάσουμε την νίκη μας», αλλά επί της ουσίας, στην προπόνηση της Δευτέρας εμφανίστηκε στο Νέο Ρύσιο σαν να προερχόταν η ομάδα από κάποια… διακοπή του πρωταθλήματος!

Καμία κουβέντα, ούτε λέξη για την σπουδαία νίκη, χαρακτηριστικό της προσγείωσης που θέλει να υπάρχει στην ομάδα και της προσήλωσης στην σκληρή δουλειά. Δείγμα της γενικότερης φιλοσοφίας που επιμένει από την πρώτη μέρα να περάσει στην ομάδα.

Όχι, ότι δεν μίλησε στους παίκτες του ο Πολωνός. Αλλά αυτά που τους είπε έδωσαν ξεκάθαρα το στίγμα του: «Θέλουμε ακόμη δουλειά για να φτάσουμε στους στόχους μας. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, γι αυτό θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα για να τους κάνουμε καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς» είπε χαρακτηριστικά και έστρεψε το ενδιαφέρον στην επόμενη δοκιμασία: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Χρειάζεται προσήλωση στο στόχο και όλα θα πάνε καλά». 
Μετά τη σημερινή προπόνηση, την Τρίτη οι παίκτες του Άρη έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις από την Τετάρτη.

 

To Top