ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε λεπτό για χάσιμο! Στροφή του Άρη στο κύπελλο με το μυαλό στην πρόκριση

Ούτε λεπτό για χάσιμο! Στροφή του Άρη στο κύπελλο με το μυαλό στην πρόκριση. Το παιχνίδι με τον Ιωνικό, τελευταίο μέσα στο 2021 για το πρωτάθλημα στο Κλεάνθης Βικελίδης κατέγραψε την όγδοη φετινή νίκη (1-0), οι κιτρινόμαυροι κρατούν την ουσία και στρέφονται πλέον στον επόμενο στόχο. 

Η επιχείρηση πρόκριση ξεκινάει άμεσα, δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο και ο Άρης ετοιμάζεται να κάνει καλές… γιορτές με το εισιτήριο για την φάση των “8” του κυπέλλου, περνώντας μέσα από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ, έχοντας φυσικά την “προίκα” του 3-1 από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Άκης Μάντζιος έστειλε από χθες το μήνυμα για το παιχνίδι της Πέμπτης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να πάμε στο τέταρτο σερί παιχνίδι μέσα σε 12 μέρες. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, κόντρα στον ΟΦΗ”, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών του Άρη.

“Είμαστε χαρούμενοι που τελειώνουμε την χρονιά με νίκη. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και απέναντι στον ΟΦΗ για την διοργάνωση του κυπέλλου καθώς θέλουμε να προχωρήσουμε και σε αυτόν τον θεσμό” όπως σχολίασε ο Κριστιάν Λόπεθ.

Σε κάθε περίπτωση το χθεσινό “τρίποντο” ήταν και μια ψυχολογική ένεση ενόψει της Κρήτης. Χαρακτηριστικά ο Φαμπιάνο δήλωσε μετά τον αγώνα: “Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μόνο εγώ είχα δύο ευκαιρίες, αν ήμασταν πιο ήρεμοι στην τελική ενέργεια και αποφασίζαμε ορθότερα, θα βρίσκαμε και άλλα τέρματα. Χρειαζόμασταν τη νίκη ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ”.

To Top