ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε οι… Άγριες Μέλισσες τέτοια σαπουνόπερα! Με απίθανα γκάλοπ το “ανοιχτό” κανάλι κουκουλώνει το Βατερλό της εξυγίανσης!

Ούτε οι… άγριες μέλισσες τέτοια σαπουνόπερα! Με απίθανα γκάλοπ το “ανοιχτό” κανάλι κουκουλώνει το Βατερλό της εξυγίανσης!

Ευτυχώς υπάρχουν τέτοιες ψυχαγωγικές εκπομπές που δίνουν την διέξοδο στον κόσμο να αποδράσει από τα τεράστια προβλήματα του εγκλεισμού και της καθημερινότητας.

Το “ανοιχτό” κανάλι προφανώς πείσμωσε από το γεγονός ότι έχασε τα δικαιώματα από τις “Αγριες Μέλισσες” και επιδόθηκε σε ένα αγώνα να πάει η μπάλα στην… κερκίδα. Το κρίμα!

Αντί να αναφερθούν στις σφαλιάρες της “εξυγίανσης” παρουσίασαν διάφορα τύπου γκάλοπ νούμερα προσφέροντας το χάπι της λήθης στους ιθαγενείς.

Φυσικά την ίδια ώρα έγινε χαμός στην ΑΕΚ μετά τον διασυρμό με 5-1 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ! Λαϊκά δικαστήρια, “κόκκινο πανί” ο Μάνταλος. Η πολύ βαριά της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό έφερε οπαδούς της αθηναϊκής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο να τα… λένε με τον αρχηγό της Ενωσης, Πέτρο Μάνταλο, και άλλους παίκτες.

Και όχι μόνο. Δύσκολες ώρες! Αποχώρησε ο Μελισσανίδης από το ΟΑΚΑ, διαμαρτυρίες στον ΠΑΟΚ για… εγκατάλειψη από Ιβάν! Ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με 3-0 και οι οπαδοί του βράζουν κυριολεκτικά με τους πάντες στην ομάδα, όμως τα έχουν βάλει περισσότερο με τον εξαφανισμένο Ιβάν Σαββίδη, ενώ η μπάλα παίρνει και τον Πάμπλο Γκαρσία, με τους φίλους της ομάδας να ξεκαθαρίζουν πως δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ.

Αυτά βέβαια δεν ήταν σοβαρά θέματα. Γι αυτό κι επιλέχθηκε τα… τύπου γκάλοπ, τα οποία τουλάχιστον έκαναν όλη την Ελλάδα να γελάσει. Με την καρδιά της.

To Top