Ούτε στη Βαγεκάνο στέριωσε ο Καστίγιο!

Ούτε στη Ράγιο Βαγεκάνο στεριώνει ο Νέρι Καστίγιο. Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την ισπανική ομάδα, με την οποία έχει να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο. 

Προς αποχώρηση από τη Ράγιο Βαγεκάνο οδεύει ο Νέρι Καστίγιο. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μεξικανός φορ θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν, αφού δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Ο 29χρονος επιθετικός ξεκίνησε αρκετά καλά τη σεζόν με δύο γκολ σε 15 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 26 Ιανουαρίου και έκτοτε δεν έχει πατήσει χορτάρι λόγω διαδοχικών τραυματισμών.

Πάντως ο προπονητής του, Πάκο Χέμεθ, δεν έχει κανένα παράπονο από τον 30χρονο άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και του Άρη. «Ο Νέρι ήρθε με ελπίδες και ενθουσιασμό, κανονικά είναι ένας παίκτης που δεν θα μπορούσε να έρθει σε μας, αλλά οι συνθήκες τα τελευταία χρόνια στην καριέρα του το επέτρεψαν. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί, είτε λόγω τραυματισμών είτε για τεχνικούς λόγους. Προπονείται καλά, έχει υποδειγματική συμπεριφορά και αποδέχεται τις αποφάσεις μου. Ελπίζω στο μέλλον, όπου κι αν πάει, τα πράγματα να είναι καλύτερα για αυτόν και να παίζει περισσότερο από ό,τι εδώ», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top