Ούτε τα προσχήματα! Η ΕΠΟ (πάλι) πίσω από την καθυστέρηση για το CAS και το -6! “Ξεχνάει” το παράβολο των 22.000 ευρώ

Για μια ακόμη φορά η ΕΠΟ κρύβεται πίσω από μια υπόθεση του Άρη, βάζοντας επί της ουσίας εμπόδια για την δικαίωση του!

Αφού άδειασαν τον Θόδωρο Ζαγοράκη που… τόλμησε να μιλήσει για το δίκαιο των αιτημάτων της ΠΑΕ Άρης στην σκανδαλώδη απόφαση αφαίρεσης βαθμών το… πάρτι σε βάρος των κιτρινόμαυρων συνεχίζεται.

Τι εννοούμε;

Α. Η ΠΑΕ Άρης κατέβαλε κανονικά το παράβολο των 22.000 ευρώ για να φτάσει η υπόθεση των -6 στο CAS.

Β. βάσει των διαδικασιών που ακολουθούνται, κάθε διάδικος οφείλει να καταβάλει 22.000 ευρώ ως παράβολο προκειμένου να γίνει η δίκη, κάτι που δεν έκανε όμως η ΕΠΟ, μια και είναι η μία διάδικος!

Γ. Υπάρχει προθεσμία στις 24 Νοεμβρίου για να καταβάλλει το παράβολο αυτό η ΕΠΟ, όμως το… “ξεχνάει”! Αν δεν το καταβάλει η ΕΠΟ αυτό το ποσό, δεν θα προχωρήσει η διαδικασία στο CAS και θα χρειαστεί να περάσουν αρκετές μέρες, μέχρι να υπάρχει νέα προθεσμία, άρα θα χαθεί χρόνος με ότι συνεπάγεται αυτό!

Δ. Ήδη έγινε μια επικοινωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου, ο οποίος απλά υποσχέθηκε να το… κοιτάξει! Τι κι αν θα έπρεπε να το κάνει εδώ και βδομάδες; Τι κι αν ο χρόνος πιέζει;

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κι ενώ ο χρόνος είναι ασφυκτικά λίγος, δεν αποκλείεται για μια ακόμη φορά, να αναγκαστεί η ΠΑΕ Άρης να καταβάλλει τα χρήματα για να τρέξει η υπόθεση.

To Top