ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ούτε τα προσχήματα! Ορίστηκε και τυπικά ο Σιδηρόπουλος στο ΠΑΟΚ-Άρης!

Ούτε τα προσχήματα! Ορίστηκε και τυπικά ο Σιδηρόπουλος στο ΠΑΟΚ-Άρης!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η εξυγίανση στα καλύτερα της, μοιάζει σαν τον παλιό κόκκινο κρασί. Κάθε μέρα που περνάει γίνεται και… καλύτερη! Η ΚΕΔ της διαπλεκόμενης ΕΠΟ, αγνόησε την ξεκάθαρη και ρητή θέση του Άρη, να ΜΗΝ σφυρίζει παιχνίδια της (όχι μόνο αυτό της Τούμπας) ο διαιτητής Σιδηρόπουλος και τον όρισε μετά Βαΐων και κλάδων στο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που στο “ντέρμπι” του ουραγού Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό όρισε ξένο διαιτητή!

Η ΚΕΔ επιβεβαίωσε με τον πιο ωμό τρόπο τις προθέσεις της. Γνωστοποίησε σήμερα τους διαιτητές για την 4η αγωνιστική της Super League 1 και όπως φημολογούνταν εδώ και 48 ώρες, επέλεξε τον Τάσο Σιδηρόπουλο για το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι ανεπιθύμητος για τους “κιτρινόμαυρους” και πως η ΠΑΕ επέμενε για τον ορισμό ξένων διαιτητών στο κυριακάτικο ντέρμπι, την στιγμή που ο Άρης ζήτησε επίσημα από την ΚΕΔ με επιστολή του τον περασμένο Μάρτιο την εξαίρεση του Σιδηρόπουλου από κάθε αγώνα του… για πάντα (και όχι μόνο κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως επιχείρησαν οι γνωστοί επικοινωνιολόγοι να περάσουν), μετά την διαιτησία του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Για την ιστορία, η οποία επιβεβαιώνει ότι τα δεσμά της… εξυγίανσης παραμένουν αγέρωχα πάνω από το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Σιδηρόπουλος θα έχει συνεργάτες τους, τους Κωστάρα Πολυχρόνη (Αιτ/νας), Μπαλτά Χρήστο (Αχαΐας), με 4ο τον Καραντώνη Δημήτρη (Ημαθίας).

Στο VAR θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) με AVAR τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και παρατηρητή τον Εμμανουήλ Ταπατζά (Θράκης).

To Top