Ούτε τον Βαρούχα… λυπήθηκαν! Έψαχνε το «πέναλτι»

Στο συνδρομητικό κανάλι είτε κάνουν «καλά τη δουλειά» τους (για ευνόητους λόγους), είτε δεν ξέρουν να την κάνουν, με αφορμή την κάλυψη του «πέναλτι» που κέρδισε ο Ολυμπιακό. Ούτε τον Βαρούχα… λυπήθηκαν.

Το ασαφές τηλεοπτικό ριπλέι δεν επέτρεψε σε ασφαλή συμπεράσματα για το αν το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός από τον Άρη για χέρι του Ψυχογιού καταλογίστηκε σωστά από τον διαιτητή Αρετόπουλο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας και γνωστός τηλεοπτικός διαιτητικός… σταρ.

Ο Βαρούχας μίλησε στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το
-το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Άρη: «Έλα πες μου στο ματς με τον Άρη αν είναι πέναλτι ή δεν είναι. Ο ίδιος ο παίκτης του Άρη λέει προς τιμήν του ότι είναι χέρι αλλά είναι κολλημένο στο σώμα του. Η τηλεοπτική λήψη είναι τέτοια που κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι το χέρι κολλημένο ή τεντωμένο. Εγώ συμπέρασμα δεν έχω βγάλει».

-τη διαιτησία στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: «Δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο στο ματς. Ο ΟΦΗ ζητεί δύο πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα γιατί δεν χτυπά η μπάλα στο χέρι είτε του Βιτόλο, είτε του Σισοκό».

-το χτύπημα οπαδού στον Μαυρία: «Το θέμα με τον Μαυρία δεν πρέπει να μείνει έτσι. Απορώ πώς η αστυνομία δεν έχει κινηθεί να συλλάβει αυτόν τον κύριο. Στην Αγγλία σε πρόσφατο περιστατικό ο οπαδός που χτύπησε έναν τερματοφύλακα συνελήφθη. Εδώ το έκανε και οι άλλοι τον προστάτευαν. Αν ο Μαυρίας έπεφτε κάτω θα είχαμε διακοπή του αγώνα».

To Top