Ούτε 2.000 εισιτήρια σε τρεις αγώνες!

Με Νίμπουρκ είχαν κοπεί 503 εισιτήρια. Προχθές με τον Ολυμπιακό κόπηκαν περίπου 800 εισιτήρια. Κόντρα στον Ίκαρο ήταν δεν ήταν τα 600 εισιτήρια! Ο μπασκετικός Άρης δεν έχει καταφέρει να κόψει πάνω από 2.000 εισιτήρια στους πρώτους τρεις εντός έδρας αγώνες του παρουσία φιλάθλων… Σήμερα η ομάδα μπάσκετ παίζει παιχνίδι, 19.45, στο Παλέ κόντρα στην Γκαστέρα.

Ο κάθε φίλαθλος ή οπαδός έχει την ομάδα μέσα του όπως ο ίδιος θέλει, όπως ο ίδιος φαντάζεται και αντιδρά αναλόγως. Σε άλλους μπορεί να μην αρέσει η ομάδα, σε άλλους μπορεί να μην αρέσει ο αντίπαλος, σε άλλους μπορεί να μην αρέσει η διοίκηση, να τους ενοχλεί ότι είναι ακόμα εκεί ο Δαμιανίδης, να έχει κουραστεί από το διοικητικό αδιέξοδο… Όλα αυτά είναι δικαιολογίες και όχι λόγοι.

Το τμήμα του Άρη που έχει χαρίσει 21 τίτλους και ακόμα και πέρσι είχε στόχο την Ευρωλίγκα, ανεξαρτήτως αν δεν τα κατάφερε, δεν έχει κόψει 2.000 εισιτήρια σε τρία ματς! Το μοναδικό συμπέρασμα από αυτό το γεγονός δεν είναι ότι έχει απαξιωθεί το τμήμα. Αυτό έχει συμβεί εδώ και χρόνια και είναι άλλη συζήτηση. Το μοναδικό συμπέρασμα είναι ότι από αυτά τα τρία παιχνίδια η ομάδα είχε ζημίες, “μπήκε μέσα”, γιατί τα έξοδα αγώνων είναι πολλά περισσότερα από τα έσοδα των εισιτηρίων.

Αυτή η ομάδα, με τους πολλούς νεαρούς και άπειρους παίκτες, χρειάζεται στήριξη από την κερκίδα. Μας έδειξε, σε όλους, πως μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο το απόγευμα της Κυριακής κόντρα ατον Ολυμπιακό. Το αν αξίζει τον κόπο να την στηρίξει ο καθένας από τους φιλάθλους είναι αναυθαίρετο δικαίωμα του κάθε φίλαθλου…

To Top