Ο Άγγελος θα είναι εκεί…

Aπό την διοργανώτρια αρχή ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των αγώνων του ερχόμενου Σαββατοκύριακου των τμημάτων υποδομής των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Κ-20 και Κ-17 της Super League ΟΠΑΠ.

Η ομάδα Κ-20 του Αρη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Α.Ε.Κ. το Σάββατο (19/01, 11:00) στο γήπεδο των Λαγυνών Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα Κ-17 του Αρη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (20/01, 14:00) στο Δημοτικό γήπεδο Ν. Ραιδεστού Θέρμης.

* Όπως έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ: “οι νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής (ομάδες Κ-20 και Κ-17) στα δύο παιχνίδια του Σαββατοκύριακου θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή για τον αδόκητο χαμό του Άγγελου Τσιπούρα.

**  Στην «Γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή», που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας την Δεύτερα 21 Ιανουαρίου (19:00) στην κεντρική αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα τιμηθεί η ομάδα Κ-17 του ΑΡΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος U-17 της Super League την αγωνιστική περίοδο 2011-2012”. Το πρωτάθλημα αυτό θα αφιερωθεί στον αδικοχαμένο Άγγελο.

To Top