ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άγιος Νικόλαος και τα… ψάρια

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Θοδωρής Καρυπίδης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης, ανέβηκε στο βήμα, προκειμένου είτε να τοποθετηθεί για το μετοχικό κεφάλαιο, είτε στη συνέχεια για να δώσει διευκρινίσεις σε ερωτήματα των μελών ανάλογα με το πλάνο του για τον Άρη.

Δύο… ατάκες του, ωστόσο, έδωσαν το στίγμα, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι και τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει, ώστε να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο.

“Αγωνιστικά έχουμε προχωρήσει σε επαφές με μεγάλο ρίσκο για εμάς γιατί μπορεί να μην πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο. Γιατί όπως είπε και ο κ. Αναστόπουλος, θέλουμε ομάδα που θα είναι πρώτη από του… Αγίου Νικολάου”, τόνισε ο επικεφαλής των “κιτρινόμαυρων” με την αίθουσα να τον χειροκροτάει.

Όσον αφορά τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει, τόνισε: «Ο καθένας προτείνει ό,τι θέλει. Εγώ σας λέω αυτά που μπορώ. ο προϊόν έχει υποβαθμιστεί. Τα έσοδα στην Σούπερ Λιγκ πέφτουν. Θα μπορούσα να πω 10 εκατ. ευρώ. Λέω όμως αυτά που μπορώ. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Όχι να μιλάμε για το μπάτζετ στην Σούπερ Λιγκ. Πρώτα πρέπει να ανέβουμε. Τα ψάρια είναι ακόμα στον γιαλό και εμείς βάλαμε τηγάνι. Τα έσοδα ήταν φέτος 83 χιλιάδες ευρώ. Καταλαβαίνω την απογοήτευση σας. Κοιτάμε μπροστά. Αυτά τα χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε”.

To Top