Ο… άθλος των τεσσάρων μηνών του Ηρακλή!

Η πρώτη του προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδας έπειτα από τέσσερις μήνες είναι πλέον γεγονός και ο Ανδρέας Ηρακλής μπορεί πλέον να μετράει αντίστροφα για να δει ξανά γραμμένο το όνομά του στην αποστολή του Άρη

Ο παίκτης των “κίτρινων”, που “χτυπήθηκε” από την ατυχία στη φιλική αναμέτρηση της 19ης Αυγούστου εναντίον της Ρόμα στο “Ολύμπικο”, έχοντας προηγουμένως παρουσιάσει ένα πολύ θετικό πρόσωπο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ετοιμάζεται να μπει ξανά σε ρυθμούς αγώνα μέσα στον επόμενο μήνα.

Ο 23χρονος αμυντικός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στις 23 Αυγούστου και μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Το πείσμα, η επιμονή και η υπομονή ήταν αυτά που τον χαρακτήριζαν όλο αυτό το διάστημα και όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα παιδί που αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει και που επιθυμεί να προσφέρει στην ομάδα του. Πέρασε έναν δύσκολο άθλο που κράτησε τέσσερις μήνες!

Ο παίκτης, παρά το γεγονός ότι παρέμενε εκτός δράσης όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε να είναι στο πλευρό του Άρη τόσο στην Αθήνα, όπου πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του, όσο και στη Θεσσαλονίκη, στην οποία επέστρεψε πριν από περίπου ένα μήνα.

Μάλιστα, στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής όχι μόνο έδωσε κανονικά το “παρών” στο γήπεδο για να δει από κοντά τους συμπαίκτες του, αλλά τους επισκέφτηκε και στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμειναν περνώντας πολλές ώρες μαζί τους.

Ο Ανδρέας επέλεξε να ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών του κάνοντας διπλές θεραπείες για να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Λούκας Αλκαράθ το συντομότερο δυνατό. Σε λίγες ημέρες αναμένεται να πατήσει ξανά το χορτάρι του “Κλεάνθης Βικελίδης” και δηλώνει έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να βοηθήσει την ομάδα να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

To Top