Ο άνθρωπος Μιλίνκοβιτς! Φιλοξενεί ορφανά, θύματα των φονικών πλημμύρων

Απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς από τον πρώην προπονητή του Αρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Οντας στο επίκεντρο των φονικών πλημμυρών που έπληξαν ολόκληρη τη Σερβία, ο κ. Μιλίνκοβιτς, αποφάσισε να φιλοξενήσει στο σπίτι του, στο Βελιγράδι, δύο άστεγα παιδάκια τα οποία έχασαν τους γονείς τους, κατά τη διάρκεια αυτής της βιβλικής καταστροφής.

Tην είδηση μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι, υπογραμμίζοντας ακόμη:

“Ετσι η οικογένεια Μιλίνκοβιτς έγινε επταμελής (!), καθώς ας μη ξεχνάμε πως ο Σέρβος τεχνικός, είναι πατέρας τριών παιδιών. Τα δύο ορφανά θα καθίσουν όσο χρειαστεί στην οικία Μιλίνκοβιτς, η οποία άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά της.

Την ίδια ώρα ο πατέρας του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, φιλοξενεί με τη σειρά του άλλα τρία παιδιά, στη δική του οικία, 30 χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα της χώρας, προερχόμενα (και αυτά) από την περιοχή του Μπρένιεβατς η οποία επλήγη περισσότερο από την καταστροφή”.

Τέλος γίνεται μνεία και σε μια μελλοντική συνεργασία με τον Σέρβο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιλίνκοβιτς, αποτελεί πάντα εν δυνάμει προπονητή του Αρη, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη και το δέσιμό του με τους Θεσσαλονικείς και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, με ένα συγκεκριμένο πλάνο, είναι έτοιμος να επιστρέψει, ακόμα και στις χαμηλότερες κατηγορίες, ώστε να βοηθήσει στην αναγέννηση της ομάδας”.

To Top