ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης έβαλε… φωτιά στην Ρόδο! Μεγάλη νίκη (47-46) της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο

Αυτό δεν είναι φάιναλ φορ. Είναι αγωνιστικά το καλύτερο φάιναλ φορ όλων των εποχών, καθώς ο ένας αγώνας είναι πιο συγκλονιστικός από τον άλλον. Ο Άρης, που είχε χάσει στην πρεμιέρα από το Μαρούσι στην παράταση (με τον Τσιντάρη να αστοχεί στο τελευταίο σουτ), νίκησε τη Δωδεκάνησο με καλάθι του Βλαστού σε νεκρό χρόνο (47-46) κι έβαλε φωτιά στο τουρνουά.

Μετά και τη δεύτερη μέρα όλες οι ομάδες έχουν από μία νίκη κι όλες μπορεί να στεφθούν πρωταθλήτριες, ανάλογα με τα σημερινά αποτελέσματα.

Όσον αφορά την αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική. Ο Άρης κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο με τον Κεφάλα να έχει κάποια στιγμή 3/4 τρίποντα. Η πληθωρικότητα του Ζαραγκότα ισορρόπησε τα πράγματα, η Δωδεκάνησος πέρασε μπροστά στο σκορ και 1.47” πριν τη λήξη είχε… παράσταση νίκης (41-44).

Ο Κεφάλας μείωσε στον πόντο (43-44), ο Χαμαντί είχε την ευκαιρία να δώσει αέρα στην ομάδα του, όμως αστόχησε στις δύο ελεύθερες βολές. Ο Κεφάλας πήρε την τελευταία επίθεση των 13”, έμεινε αρκετή ώρα με την μπάλα στα χέρια, έμοιαζε να μπλέχτηκε αλλά είδε στην καρδιά της ρακέτας τον Βαλάντη Βλαστό, ο οποίος με σουτ σε νεκρό χρόνο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητές; Παυλόπουλος – Αρτεμάκη – Θεονάς.
Τα δεκάλεπτα: 19-10, 25-24, 36-34, 47-46.
ΑΡΗΣ (Χατζηζωγίδου): Μαλτάς 2, Κεφάλας 18 (4), Χρυσοβέργης 2, Τσιντάρης 10, Οικονόμου 7, Συμεωνίδης, Βλαστός 8.
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Τσακίρης): Μιχαήλου 1, Χαρτερός, Χαμάντι 7, Μαρτσάκης 10, Ζαραγκότας 14, Χατζηδημητρίου 3 (1), Κοντογιάννης, Παππάς 9, Στυλιανακάκης 2.

To Top