ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης έβγαλε εκτός μάχης τετράδας την ΑΕΚ-Τα παιχνίδια-“κλειδιά” στη συνέχεια

Επικρατώντας της ΑΕΚ για δεύτερη φορά φέτος, ο Άρης την έθεσε, σε μεγάλο βαθμό, εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. 

Οι κιτρινόμαυροι ξέφυγαν δυο νίκες από την χθεσινή τους αντίπαλο (είναι έκτη με ρεκόρ 6-9) και βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από το Περιστέρι και τον Προμηθέα, που ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 9-6.

Ο Άρης είναι πέμπτος με 8 νίκες και 7 ήττες και η μάχη για την κατάκτηση της τρίτης και της τέταρτης θέσης έχει “φουντώσει”, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα υποδεχθεί τον έβδομο ΠΑΟΚ (έχει ρεκόρ 6-8 και φιλοξενεί σήμερα το Λαύριο) την 18η αγωνιστική (10 ή 11 Φεβρουαρίου), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Προμηθέα την 19η αγωνιστική (2 ή 3 Μαρτίου) και θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για να παίξει κόντρα στο Περιστέρι την 21η αγωνιστική (16 ή 17 Μαρτίου).

Τα αποτελέσματα στις δύο αναμετρήσεις με το Περιστέρι και τον Προμηθέα είναι πολύ πιθανό να καθορίσουν τη θέση που θα καταλάβει ο Άρης στη regular season.

To Top