Ο Άρης έδειξε και πάλι το κοινωνικό του πρόσωπο! (photos)

Ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει μέσα στο παρκέ, ο Άρης φροντίζει πολύ συχνά και όχι μόνο τέτοιες περιόδους που πλησιάζουν οι γιορτές, να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Αυτό έκανε και σήμερα με την παρουσία παικτών του σε φιλανθρωπικό μπαζάρ.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Κυριακή (16/12) για τους αθλητές της ομάδας μας, καθώς συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό Bazaar που πραγματοποιήθηκε στο καφέ “Del Mondo” (Βασ. Γεωργίου 3 & Ζέρβα) της πόλης μας.  Οι Αντώνης Ασημακόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Νίκος Μποχωρίδης και Ευθύμης Τσακαλέρης βρέθηκαν στην εκδήλωση και μοίρασαν δώρα σε μικρά παιδιά του Συλλόγου Θεσσαλονίκης «Αμυμώνη» (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες) και του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Οι αθλητές του Άρη έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους φίλους και πέρασαν αρκετή ώρα μαζί τους. Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων των παιδιών, ενώ το απόλαυσαν και οι ίδιοι οι αθλητές. Οι παίκτες της ομάδας μας στο τέλος φόρεσαν μπλουζάκια από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Εξαρτημένων και Συνεξαρτημένων Ατόμων «Αυτογνωσία», τα οποία και έλαβαν ως αναμνηστικά.

Το φιλανθρωπικό Bazzar διοργάνωσε η εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων “Merry Weddings” και το ηλεκτρονικό περιοδικό κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού e-Charity.gr”.

 

To Top