Ο Άρης έδωσε τη “μάχη” για το 99! “Αύξηση μ.κ. 2 εκατ. και συμφωνία με Ηρακλή”!

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η δικαστική μάχη του Άρη για την υπαγωγή του στο άρθρο 99 και την επιβίωσή του. Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 40′. Το PRESSARIS ήταν στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και σας μετέδωσε όλες τις εξελίξεις.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Το χρονικό της εκδίκασης

12:14: Πρώτος και βασικός μάρτυρας είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος καταθέτει υπέρ των θέσεων της ΚΑΕ. Πριν ξεκινήσει να μιλάει κάνει παρέμβαση σε βάρος της ΚΑΕ ο εκπρόσωπος του Πετράτου, Αλέξης Βαγιάτας.

12.26: Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης αποκαλύπτει ότι στο σχέδιο βιωσιμότητας της ΚΑΕ προβλέπεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2.000.000 ευρώ, ενώ αναμένονται επιπλέον έσοδα 1.000.000 ευρώ. Η πρόεδρος της έδρας δείχνει αρκετά ενημερωμένη και κάνει ερωτήσεις.

12.28: Ο Χρήστος Γρόλλιος καταθέτει στο δικαστήριο ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με το δημόσιο για 90 δόσεις σε ότι αφορά την εξόφληση των χρεών.

12.31: Ο Νίκος Παπαδόπουλος ενημερώνει το δικαστήριο ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ηρακλή για την υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

12.37: Γίνονται ερωτήσεις από τους δικηγόρους του Άρη Οικονόμου , Ψάλλα, αλλά και τν Βαγιάτα. Εισέρχεται στην αίθουσα και ο πρώην πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Γρόλλιος

12:40: Καλείται ως μάρτυρας υπέρ της ΚΑΕ η Αναστασία Αντωνιάδου, εκπρόσωπος των εργαζομένων στους κίτρινους. Αρχίζει η κατάθεσή της.

12.45: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Αρκετή πιο σύντομη σε σχέση με την ΠΑΕ. Η απόφαση αναμένεται μετά από 40-50 μέρες. Οι κίτρινοι αναμένουν τώρα την απόφαση για διατήρηση της προσωρινής διαταγής.

Διαβάστε εδώ τι ακολούθησε

 Η αγωνία είναι έκδηλη στα πρόσωπα όλων στον Άρη, αλλά και η αποφασιστικότητά τους για την επιτυχία, μια και η υπόθεση υπαγωγής της στο άρθρο 99 αν τελικά συμβεί, θα έχει γίνει ίσως το πιο σημαντικό βήμα για να βάλει μετά από καιρό σε μια τάξη τα οικονομικά της η κίτρινη ΚΑΕ.

Οι… ειδήσεις που βγαίνουν μέχρι στιγμής είναι:

1. Δεν θα παραστεί το δημόσιο.

2. Δεν θα παραστεί ο Ηρακλής για την υπόθεση… θρίλερ με τον Σχορτσιανίτη που κρατάει πάνω από οκτώ χρόνια και όπως έλεγαν οι άνθρωποι του Αρη οι δυο πλευρές βρίσκονται πολυ κοντά σε οριστική συμφωνία!

3. Το ΙΚΑ έκανε παρέμβαση εγγράφως. Ο νομικός εκπρόσωπός του κατέθεσε ήδη γραπτώς τις προτάσεις του και αποχώρησε.

4. Παρέμβαση θα κάνει ο Κώστας Πετράτος εκπροσωπώντας τους: Αργυρόπουλο, Σκορδίλη, Χρυσικόπουλο, Μπάρλο, Χαραλαμπίδη, Κουμπούρα, Μπετς, Μπόγρη, Ντικούδη. Στη Θεσσαλονίκη τους εκπροσωπεί ο Αλέξης Βιαγιάτας.

5. Πέρα από το γεγονός ότι δεν θα γίνει παρέμβαση του δημοσίου και του Ηρακλή σε βάρος της κίτρινης ΚΑΕ, υπάρχει παρέμβαση υπέρ των κίτρινων από τον ΕΣΑΚΕ που θεωρείται μεγίστης σημασίας!

Από πλευράς Άρη είναι οι νομικοί Γιώργος Ψάλας, Γιώργος Οικονόμου, Χρήστος Γρόλλιος, Χρυσοβαλάντης Αγγελόπουλος.

Η υπόθεση του Άρη είναι η υπ’ αριθμόν 6 στο πινάκιο και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει μετά τις 12 τα μεσημέρι.

Ο… Φωκάς καθυστερεί τον Άρη

Βάσει των αρχικών υπολογισμών θα ξεκινούσε η εκδίκασή της στις 11 το πρωί, αλλά όλοι λογάριαζαν χωρίς τον… Φωκά! Συγκεκριμένα, πριν από την υπόθεση του Άρη είναι η υπόθεση υπαγωγής των πολυκαταστημάτων Φωκά στο άρθρο 99, υπάρχει πολύς κόσμος, πολλοί μάρτυρες και αναμένεται να αποδειχθεί χρονοβόρα η διαδικασία. Οπότε όπως όλα δείχνουν, τα σπουδαία θα είναι για μετά τις 12 το μεσημέρι.

Οι ευχές του Τζεβελέκη και τα πηγαδάκια

Η καθυστέρηση έναρξης της εκδίκασης για την υπαγωγή στο άρθρο 99 παρατείνει την αγωνία και δημιουργεί μοιραία τα γνωστά… πηγαδάκια στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου. Συζητήσεις, προβλέψεις, αλλά και αναφορές για τη γενική συνέλευση της Λέσχης απασχολούν τους ανθρώπους του Άρη. Κάποια στιγμή, το τηλέφωνο του προέδρου της ΚΑΕ Λευτέρη Αρβανίτη χτύπησε. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Θανάσης Τζεβελέκης. «Εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της κίτρινης ΚΑΕ.

Βασικός μάρτυρας ο Παπαδόπουλος

Παρών στο δικαστικό μέγαρο και ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Νίκος Παπαδόπουλος. Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας θα είναι βασικός μάρτυρας υπέρ της ΚΑΕ Άρης. Χθες είχε πολύωρη συνεργασία με το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ για όλα όσα αφορούν την υπόθεση, ενώ κατά την άφιξή του σήμερα είχε συνομιλία με τον Λευτέρη Αρβανίτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαδόπουλος ήταν μάρτυρας (μαζί με τον Γιάννη Ψηφίδη) και στην υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

 

To Top