“Ο Άρης έκανε τη Φλώρινα να αγαπήσει το μπάσκετ”!

Η προετοιμασία του Άρη φτάνει στην ολοκλήρωση της. Με αφορμή την διεξαγωγή του τουρνουά ο δήμαρχος της Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος και ο πρόεδρος του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου «Αριστοτέλης», Ραπτόπουλος-Χατζηστεφάνου Κωνσταντίνος παρέθεσαν συνέντευξη τύπου.

Παρόντες αρκετοί τοπικοί παράγοντες όπως και οι Λευτέρης Αρβανίτης, Βαγγέλης Αγγέλου που εκπροσώπησαν την ομάδα του.

Από την πλευρά της ΚΑΕ, ο κ. Αρβανίτης έδωσε 30 διαρκείας μία μπάλα με υπογραφές των παικτών ενώ αντάλλαξαν και φιλοφρονήσεις για άμεση συνεργασία στο προσεχές μέλλον.

Ο Δήμαρχος της Φλώρινας από την πλευρά του δήλωσε:  «Να ευχαριστήσουμε τον τύπο που ήρθε σήμερα εδώ για να προβάλει αυτήν την ωραία εκδήλωση που πραγματοποιούμε δήμος Φλώρινας και ΚΑΕ Άρης. Να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΚΑΕ που επέλεξε την Φλώρινα για την προετοιμασία. Εξαιτίας του Άρη αγάπησε όλος ο κόσμος της Φλώρινας το μπάσκετ και ο Άρης έκανε  ένα άθλημα να το αγαπήσει όλη η Ελλάδα. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε όλες αυτές τις μέρες να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα του Άρη και να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια.

Αγοράσαμε δύο μπασκέτες που ήταν απαραίτητες για το κλειστό. Όλοι μας έχουμε κάνει μια σωστή προετοιμασία για να βοηθήσουμε την ομάδα του Άρη. Έχουμε πολλούς θερμούς φιλάθλους του Άρη εδώ στην Φλώρινα. Όλη η Φλώρινα αγαπάει τον Άρη. Ελπίζουμε να έμειναν ικανοποιημένοι και να τους ξαναδούμε και τα επόμενα χρόνια στην Φλώρινα».

Από την πλευρά του ο δήμος Φλώρινας έδωσε πλακέτες στον Λευτέρη Αρβανίτη και τον Βαγγέλη Αγγέλου.

To Top