“Ο Άρης ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ-Είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί”

Πριν από λίγο καιρό ο Νίκος Γκίκας πήρε την απόφαση να αφήσει τον Άρη και να ακολουθήσει το δρόμο της ξενιτιάς, προκειμένου να διεκδικήσει αναβαθμισμένο ρόλο και γενικότερα μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Μιλώντας στο eurohoops.net, αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως παίκτης του Άρη. “Πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε παίκτης περάσει από τον Άρη, είναι πρωτίστως μεγάλη τιμή γι’ αυτόν και ταυτόχρονα τεράστια εμπειρία. Συνειδητοποιείς ότι παίζεις σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά club, που είναι καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί ακόμα και σε εποχές που δεν είναι οι καλύτερες για το σύλλογο. Έχει τεράστιο μπασκετικό κοινό και ένα γήπεδο που όταν γεμίζει, ειδικά στα ντέρμπι, είναι τρομερό”.

Για τους λόγους της αποχώρησης του από τους κίτρινους υποστήριξε: “Ο λόγος που έφυγα ήταν οι διάφορες συγκυρίες που προέκυψαν στην ομάδα, τη δεύτερη χρονιά και που δεν μου επέτρεψαν να έχω το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελα. Οπότε μαζί με διοίκηση και προπονητές, μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαμε, αποφασίσαμε ότι καλύτερο θα ήταν να βρω κάποια άλλη ομάδα στην οποία θα μπορώ να έχω πιο ενεργό ρόλο και θέση”.

To Top