ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης έριξε… το γάντι στον Κλάτενμπεργκ και περιμένει ανταπόκριση στο αίτημά του

Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ο Άρης δίνει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς και να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει τη φετινή σεζόν. Ούτε το -6, ούτε τα κάθε λογής εμπόδια που μπαίνουν κατά καιρούς.

Για το λόγο αυτό, χθες η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη έριξε… το γάντι στον Μάρκ Κλάτεντμπεργκ ζητώντας του να φέρει ξένους διαιτητές από την elite κατηγορία, ενώ στο αίτημα των κιτρινόμαυρων αναφέρεται πως ξένος πρώτης κατηγορίας πρέπει να είναι και ο ρέφερι που θα βρίσκεται στο VAR.

Στην Αλκμήνης περιμένουν πλέον αυτό το αίτημα να γίνει πράξη και ο Άγγλος αρχιδιαιτητής να βάλει τη λογική και να δει πως πρόκειται για ένα παιχνίδι του δεύτερου και του τρίτου του βαθμολογικού πίνακα. Άλλωστε σε κάθε παιχνίδι με την ΑΕΚ, ειδικά στα χρόνια της… εξυγίανσης, τα διαιτητικά σφαλτσοσφυρίγματα κατά του Άρη είναι πολλά. Αυτό που ζήτησε και θέλει ο Άρης είναι το δίκαιο και το αυτονόητο. Να τον σφυρίξουν 50-50 στο ΟΑΚΑ.

To Top