ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης έστειλε επιστολή στον Κλάτεντμπεργκ και ζήτησε ξένους κορυφαίους διαιτητές και VAR στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Άρης φιλοξενείται την Κυριακή από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τις τελευταίες ώρες γίνεται πολύ συζήτηση για τον ορισμό των διαιτητών. Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων πριν βρεθεί προ τετελεσμένου γεγονότος από μία ομάδα της… εξυγίανσης έστειλε επιστολή στον Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Σε αυτή την επιστολή η διοίκηση Καρυπίδη ζητάει κορυφαίους ξένους διαιτητές επιπέδου ελίτ για το κυριακάτικο ντέρμπι, όπως ξένος να είναι και ο διαιτητής που θα βρεθεί στο VAR. Οι κινήσεις των κιτρινόμαυρων βέβαια μόνο τυχαίες δεν είναι. Το μήνυμα το πήραν στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπου μπορεί το 5-1 να πανηγυρίστηκε έξαλλα, αλλά οι κίτρινες κάρτες που δόθηκαν πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Τα τελευταία χρόνια ο Άρης είχε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι με την ΑΕΚ αρκετά προβλήματα από τη διαιτησία. Μέσα σε αυτό το κάδρο, οι κιτρινόμαυροι περιμένουν από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ τον ορισμό του διαιτητή στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, κόντρα στον Παναθηναϊκό ορίστηκε Έλληνας. Η λογική (υπάρχει στην Ελλάδα;) λέει ότι σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχει ξένος διαιτητής.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι περιμένουν το αίτημά τους να γίνει πράξη από τον Βρετανό αρχιδιαιτητή και να μην σφυρίξει… κλέφτικα ώστε να μην δουν κάποιον… Λευκορώσο ή επιπέδου Ευαγγέλου, αλλά διαιτητή από τα υψηλά κλιμάκια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Άλλωστε οι δύο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1. Ο Άρης λοιπόν ζητάει το αυτονόητο. Το 50-50 εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!!!

To Top