ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης έστειλε όλα τα έγγραφα για την FIFA, η “καυτή πατάτα” του… ύποπτου ban στην ΕΠΟ!

Ο Άρης έστειλε όλα τα έγγραφα για την FIFA, η “καυτή πατάτα” του… ύποπτου ban στην ΕΠΟ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η κιτρινόμαυρη ομάδα συνεχίζει ένα δύσκολο δρόμο, μετά το εμφατικό 4-2 επί του ΠΑΟΚ και την φονική ενέδρα στον νεαρό οπαδό από την Βουλγαρία, αντιμετωπίζοντας… ξαφνικά εμπόδια που σηκώνουν πολλά ερωτηματικά.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχει ολοκληρώσει όλες τις ενέργειες προκειμένου να συντάξει το νομικό φάκελο για να αποδείξει ότι δεν είναι… ελέφαντας!

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, o Άρης έστειλε πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ, τον οποίο οφείλει διαδικαστικά να προωθήσει στην FIFA, μέσα στον οποίο αναπτύσσονται όλα τα νομικά επιχειρήματα για τα δυο νομικά πρόσωπα και το δίκαιο των αιτημάτων του.

Ξεκάθαρα η “καυτή πατάτα” είναι στα χέρια της ΕΠΟ. Να κινηθεί θεσμικά, δίκαια και προς το συμφέρον μιας ελληνικής ομάδας, προωθώντας όλα όσα πρέπει να μάθει η FIFA, τη στιγμή μάλιστα που η ίδια η Ομοσπονδία είναι εκτεθειμένη και ηθικά και ουσιαστικά.

Ηθικά γιατί μέχρι τώρα η νομική της υπηρεσία καθησύχαζε τον Άρη στο θέμα των χρεών της παλιάς ΠΑΕ και του δεύτερου νομικού προσώπου και δεν λειτούργησε προληπτικά για να προασπίσει τα συμφέροντα του.

Ουσιαστικά, γιατί η ίδια η ΕΠΟ εξέδωσε δελτίο, νομότυπα του Ντουρμισάι στις 2 Ιανουαρίου, αποδεχόμενη ότι δεν υπάρχει το παραμικρό κώλυμα και στην συνέχεια υπό το βάρος των πιέσεων αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί, προχωρώντας στην διάτρητη υπόθεση της ανάκλησης του δελτίου.

 

To Top