ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης έτοιμος για αντίδραση και ιδανικό ξεκίνημα στη Basket League (PRESSARIS, 18:00)

Τέλος στις κακές εμφανίσεις και επιστροφή στις νίκες είναι ο μοναδικός στόχος με τον οποίο ο Άρης μπαίνει σήμερα (18:00) στην μάχη του πρωταθλήματος, φιλοξενούμενος του Λαυρίου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι μετά από τρεις σερί ευρωπαϊκές νίκες, ηττήθηκαν από τη Νίζνι στο Αλεξάνδρειο και από τον Προμηθέα στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας παρουσιάζοντας πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο.

Είναι γεγονός πως η ψυχολογία όλων δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά αυτός είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Σήμερα, έχουν όλοι μια ευκαιρία για… επανεκκίνηση, για ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα συνδυαστεί με μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο ξεκίνημα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Άρης και το Λαύριο είναι οι ομάδες που έχουν περισσότερα επίσημα παιχνίδια από οποιαδήποτε άλλη ομάδα λόγω της συμμετοχής τους στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι γηπεδούχοι πάντοτε είναι ανταγωνιστικοί στην έδρα τους, έχουν ποιότητα και συνήθως κάνουν σωστές επιλογές ξένων παικτών, φέτος έχουν ενισχύσει και το ελληνικό στοιχείο τους με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Μιχάλη Λούντζη και αποτελούν σαφώς έναν δύσκολο αντίπαλο για τον Άρη.

Οι κίτρινοι οφείλουν να θυμηθούν ξανά ότι είναι ομάδα που στο παρκέ “τρέφεται” από την ενέργεια και την ένταση στην άμυνα, μέσα από την οποία βρίσκουν επιθετικές λύσεις στο τρανζίσιον. Είναι σημαντικό, για άλλη μια φορά, να βάλουν τις ελεύθερες βολές και να “βγάλουν” όσο το δυνατόν περισσότερα ελεύθερα σουτ, μέσα από σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Είναι ένα παιχνίδι που ο Άρης έχει την ποιότητα να κερδίσει, αρκεί να κάνει αυτά που ξέρει και μπορεί με διάρκεια και συγκέντρωση.

To Top