ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης έτοιμος για το τέταρτο “διπλό” στη Λήμνο με τον Ήφαιστο (PRESSARIS, 16:45)

Βαθμολογικά το σημερινό παιχνίδι (16:45) του Άρη στη Λήμνο με τον Ήφαιστο δεν έχει ενδιαφέρον, αλλά υπάρχουν άλλα κίνητρα που θα πρέπει να κατευθυύνουν τους παίκτες στο παρκέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Καταρχήν δεν υπάρχει παιχνίδι που μπορεί να μπει κανείς για να… χάσει. Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν το τέταρτο “διπλό” στο πρωτάθλημα.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι η χρονιά δεν είναι καλή, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να κλείσει με θετικό τρόπο, με νίκες επί του Ηφαίστου σήμερα και επί του Ρεθύμνου στο φινάλε της σεζόν.

Υπάρχει πάντα και ο προσωπικός εγωισμός, που ενδεχομένως να φάνηκε ότι υπάρχει από τις σκέψεις που κατέγραψε χθες στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ο Διαμαντής Σλαφτσάκης.

Υπάρχει στενοχώρια στα αποδυτήρια που αυτή η ομάδα δεν συνεχίζει τουλάχιστον στα πλέι οφ. Αυτό το συναίσθημα πρέπει να είναι κίνητρο σήμερα για να βγει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα.

Επίσης, στο γήπεδο θα υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι του Άρη, που περίμεναν τόσο καιρό να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. Δεν πρέπει να απογοητευτούν.

Σαφώς το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, υπάρχει και η απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, όμως αν ο Άρης μπορέσει να βγάλει στο παρκέ μια εικόνα ομάδας χωρίς λάθη, με προστασία της ρακέτας και καλό περιφερειακό σουτ, έχει πιθανότητες να φύγει νικητής από τη Λήμνο.

To Top