Ο Άρης έτοιμος να σπάσει σήμερα (17.00) το αήττητο του Ολυμπιακού!

Ο Άρης έχει σήμερα (17.00) στο κλειστό της Μίκρας τη μεγαλύτερη φετινή πρόκληση μπροστά του. Να κερδίσει τον αήττητο και χωρίς χαμένο σετ Ολυμπιακό και να πείσει τους πάντες ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια καλή θέση στο τέλος του πρωταθλήματος!

Οι κίτρινοι μετά τις δύο νίκες επί του Μίλωνα εκτός έδρας και επί του Φοίνικα στη Μίκρα βρέθηκαν στην 3η θέση του πρωταθλήματος, φιλοδοξώντας να παραμείνουν εκεί. Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έρχεται χωρίς να έχει χάσει καν σετ μέχρι σήμερα και σαφώς είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα έχει έρθει στη Μίκρα.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία προχώρησαν και χθες σε κάλεσμα προς τον κόσμο: “Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague, που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στη Μίκρα. Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη”!

Είναι ένα θέμα πόσος κόσμος θα βρεθεί στη Μίκρα, γιατί την ίδια ώρα υπάρχει ο αγώνας μπάσκετ με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν για τον Γιώργο Γιάτση, καθώς σε άλλον έναν αγώνα δεν θα μπορεί να έχει στην διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας και πασαδόρο, Γιάννη Χαριτωνίδη λόγω τραυματισμού.

 

To Top