ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Ο Άρης έχει ήδη βγει, αναζητείται ο δεύτερος!»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Άρη για την πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ και ο τεχνικός της Θεσσαλικής ομάδας Γιάννης Μάγγος υποστήριξε πως ο Άρης είναι σίγουρα η μία ομάδα που θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ! Αναλυτικά όσα είπε στο thessports.gr

– Θα είναι δύσκολη η αρχή;
«Ναι, θα είναι δύσκολη, αλλά θεωρούμε πως θα αντέξουμε. Έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα απ’ όλους, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συγκομιδή βαθμών. Παίζουμε με Άρη, Πανθρακικό, Σπάρτη, Απόλλωνα και ΑΕΚ (Κύπελλο). Έχουμε (και πάντα είχαμε) δυνατή έδρα. Ο κόσμος διψάει να έρθει στο γήπεδο και να γίνει ο 12ος παίκτης».

– Πως βλέπετε τον πρώτο αντίπαλο, τον Άρη;

«Έχω άποψη, γιατί τον είδα τρεις φορές ως τώρα, τον είδα και στη Λαμία στο φιλικό. Είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο, βάσει ποιοτικού ρόστερ, έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή και κυρίως του κόσμο του. Έχει φιλάθλους, που μπορούν μόνοι τους με παλμό και ρυθμό να πάρουν ένα ματς εντός ή εκτός έδρας».

– Θα αντιμετωπίσει δυσκολίες ο Άρης στην κατηγορία;

«Έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως είναι για παράδειγμα ο Τάτος με τον Τζεμπούρ. Αλλά δεν είναι μόνο δύο παίκτες. Από το ρόστερ του Άρη, 14-15 ποδοσφαιριστές είναι επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Ο αδύναμος κρίκος για τον Άρη είναι αν θα έχει το σύνολο. Η κατηγορία έχει ξύλο και τρεξίματα. Πάντως είμαι βέβαιος ότι δεν θα ΄χει προβλήματα. Έχει επιθετικές αρετές που κάνουν τη διαφορά. Θεωρώ ότι ο Άρης είναι καθαρά η μία ομάδα που έχει ήδη βγει. Αναζητείται ο δεύτερος!».

– Τι σχεδιασμό έχετε κάνει φέτος στην Καρδίτσα;

«Κάτι διαφορετικό. Θέλω να παίξουμε σωστό, ορθολογικό ποδόσφαιρο. Χωρίς σκοπιμότητα, χωρίς να κλειστούμε πίσω, χωρίς γεμίσματα. Θέλω τη μπάλα κάτω, να χαρεί ο φίλαθλος να έρθει στο γήπεδο. Αλλάζουμε πολλά στην ομάδα. Μ΄αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλω να δω πως θα παίξουμε κόντρα στα φαβορί, πως μπορούμε να δημιουργήσουμε. Στόχος μας είναι η εύκολη σωτηρία. Αλλά έχω σαν προσωπικό στόχο, που τον έχω πει και στους παίκτες μου, να κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο στο γήπεδο, μέσα από το ποδόσφαιρο και πέρα από τα αποτελέσματα».

To Top