ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Ο Άρης έχει αγκαλιάσει το Παιδικό Χωριό. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του!»

Ο διευθυντής του Παιδικού Χωριού το Φίλυρο, Λουκάς Ίσσαρης, στάθηκε στην παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη για μία ακόμα χρονιά εκεί, τονίζοντας πως «τείνει να γίνει θεσμός», αλλά και ότι τα παιδιά περίμεναν πώς και πώς αυτήν την επίσκεψη των «κίτρινων».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Άρη που πλέον έχει καθιερώσει την επίσκεψή της εδώ κάθε Χριστούγεννα. Πλέον τείνει να γίνει θεσμός και είναι κάτι πολύ ευχάριστο», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Ο Άρης έχει αγκαλιάσει το Παιδικό Χωριό εδώ και πολλά χρόνια και αυτό το δείχνει και η έμπρακτη συμπαράσταση των παικτών και της διοίκησης. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της, που ήδη τον έχει βρει. Εύχομαι υγεία στους παίκτες και κουράγιο στη διοίκηση».

Επίσης, ο κ. Ίσσαρης αναφέρθηκε στο ότι: «Είναι πάρα πολλά παιδιά που είναι Άρης και περίμεναν πώς και πώς αυτήν την επίσκεψη», ενώ έκανε λόγο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παιδικό Χωριό:

«Το προβλήματα είναι οικονομικά, δεν έχουμε καμία κρατική επιχορήγηση. Η βοήθειά μας είναι μόνο από τον κόσμο, ο οποίος παρά τα προβλήματα βοηθάει όσο μπορεί. Έχουμε 37 παιδιά που στεγάζονται και 13 σε ημιαυτόνομοη διαβίωση σε διαμερίσματα που τους παραχωρούμε».

To Top