ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης έχει ανάγκη τον καλό περσινό Νταρίντα (photos)

Επιτέλους γκολ για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα και ένα ουφ βγήκε από τον… πάγκο του Άρη. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ανάγκη τον καλό περσινό Τσέχο μέσο, ο οποίος στο Πανθεσσαλικό κόντρα στο Βόλο, δημιούργησε και εκτέλεσε μέσα σε έξι δευτερόλεπτα ένα πανέμορφο τέρμα.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Σουλεϊμάνοφ κράτησε την μπάλα και πάσαρε στον σωστό χρόνο προς τον 33χρονο. Ο τελευταίος ήταν αυτός που ξεκίνησε τη φάση και έτρεξε το μισό γήπεδο για να την τελειώσει κιόλας!

Στην παραπάνω φωτογραφία είναι η στιγμή που η μπάλα φεύγει από τα πόδια του Νταρίντα προς τον Σουλεϊμάνοφ ο οποίος έχει ξεκινήσει την κίνησή του στον χώρο. Το ρολόι δείχνει 74:19.

Στο 74:23 ο Νταρίντα είχε ήδη πατήσει περιοχή, διασχίζοντας σε τέσσερα δευτερόλεπτα σχεδόν το μισό γήπεδο. Και άλλα δύο για να φτάσουμε στα έξι όπου ήδη έχει εκτελέσει πάνω στην off ball κίνησή του για να μετατρέψει σε ασίστ την πάσα του Σουλεϊμάνοφ.

Ευχή όλων στον Άρη είναι αυτό το γκολ να είναι η αρχή και για τα επόμενα από τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Έναν παίκτη που έχει ανάγκη ο κιτρινόμαυρος οργανισμός καθώς μόνο κέρδος μπορεί να πάρει από εκείνον.

Θυμίζουμε πως η τελευταία φορά, που είχε πετύχει γκολ ήταν στις 12 Μαρτίου του 2023, στην εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1, όταν άνοιξε το σκορ για τους κιτρινόμαυρους.

 

To Top