ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης έχει δύο προτεραιότητες: Μποχωρίδη και Μπρέι!

Ο Άρης έχει ανακοινώσει ήδη την απόκτηση τριών περιφερειακών παικτών, είναι πολύ κοντά και στον Δημήτρη Φλιώνη και μετά θα απομένουν δύο περιπτώσεις παικτών για να κλείσει ουσιαστικά τις κινήσεις στην περιφέρεια.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει επιλέξει τους Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό και Δημήτρη Βεργίνη, οι οποίοι και ανακοινώθηκαν. Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη και πλέον οι δύο παίκτες στους οποίους στρέφει την προσοχή του ο Αγγέλου είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Τι Τζέι Μπρέι.

Αμφότεροι έχουν δεχθεί προτάσεις για συμβόλαιο την επόμενη χρονιά και αναμένονται οι απαντήσεις τους.

Με τον Μποχωρίδη υπάρχουν συζητήσεις εδώ και βδομάδες, ωστόσο το θέμα του έχει “παγώσει” προς το παρόν και λόγω των υποχρεώσεών του στην Εθνική, αλλά και γιατί θέλει ο παίκτης να τσεκάρει την δυναμική του στην αγορά για το πιο υψηλό επίπεδο (ήδη έχει γραφτεί ότι ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί).

Ο Αγγέλου διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον 24χρονο γκαρντ και ευελπιστεί να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Για τον Μπρέι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει αρκετά κοντά τα τελευταία 24ωρα, αλλά παρατηρείται μια στασιμότητα, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος ο παίκτης θα καταλήξει στον Άρη.

Αυτοί οι δύο αποτελούν την προτεραιότητα των κίτρινων για να κλείσει η περιφερειακή γραμμή και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν χρειαστεί ο Άρης να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις ή όχι.

To Top