“Ο Άρης έχει εξαιρετικούς παίκτες”

Ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες χαρακτήρισε τον Άρη ο Ντούσαν Σάκοτα, προσθέτοντας ότι πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τη φετινή σεζόν.

Ο φόργουορντ της προσεχούς αντιπάλου του Άρη έγραψε στο blog του στο aekarena.gr για το Κυριακάτικο παιχνίδι τα εξής: “Ο αγώνας με τον Κολοσσό είχε διπλή ανάγνωση. Η νίκη μας ήταν σημαντική για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, αλλά μάθαμε καλά ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε με χαλαρότητα κανέναν αντίπαλο. Πήραμε το μάθημά μας και θέλω να πιστεύω ότι στην αναμέτρηση με Άρη, που είναι μεν σημαντική, αλλά όχι καθοριστική –για να τα λέμε και όλα- θα είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για σαράντα λεπτά.

Έτσι ή αλλιώς, ο Άρης από μόνος του μας κρατά σε εγρήγορση. Ο Άρης βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Έχει μια εξαιρετική πορεία όλη τη χρονιά. Διαθέτει μερικούς εξαιρετικούς παίκτες. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Είναι προφανές, ότι δεν μπορούμε να γράψουμε περισσότερα για θέματα τακτικής. Άλλωστε, τώρα ξεκίνησε προπονητικά η εβδομάδα. Περιμένουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Αυτό, που θέλουμε και δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά το ζητάμε επιτακτικά οι παίκτες είναι η παρουσία του κόσμου μας να είναι πιο μαζική από ποτέ. Η αλλαγή της ώρας έγινε ακριβώς για τον κόσμο μας. Είναι ευχάριστο, που συνέβη.

Θέλουμε κοντά μας τους οπαδούς μας. Να μας συμπαρασταθούν με τη φωνή τους και μόνο. Μας αρκεί για να παίρνουμε δυνάμεις. Θέλουμε να είναι ο αγώνας του ΟΑΚΑ μια γιορτή. Και να θυμίσει κάτι από το παρελθόν αν είναι δυνατόν. Βέβαια, πρέπει να συνεχίσουμε μια νικηφόρα εντός έδρας παράδοση, που έχει δημιουργηθεί με αντίπαλο τον Άρη. Η ΑΕΚ έχει αλλάξει. ‘Έχει αποδειχθεί και στις καλές και στις λιγότερο καλές ημέρες μας. Ας κάνουμε όλοι μαζί μια ακόμη προσπάθεια για να τελειώσει με νίκες η κανονική περίοδος και να πάμε με άλλον αέρα στα πλέι οφ”.

To Top