“Ο Άρης έχει ‘σπάσει’ την έδρα του ΠΑΟΚ και μπορεί να το ξανακάνει”

Ο Χρήστος Ταπούτος μίλησε για τις αναμετρήσεις του Άρη με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους… “κολλητούς” του Βεζένκοφ και Μποχωρίδη.

Ο πρώην αρχηγός του Άρη που μίλησε στο YellowRadio 92,8 τόνισε αρχικά: “Σίγουρα θα δούμε μεγάλα παιχνίδια. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και ίσως ο ΠΑΟΚ να έχει λίγο περισσότερη ομοιογένεια, καθώς έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και πολλά χρόνια. Και οι δύο ομάδες μπορούν να σπάσουν την έδρα της άλλης. Ο Άρης το έχει κάνει ήδη μία φορά, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι το Αλεξάνδρειο όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει κόσμο”, ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου  φόργουορντ για να συνεχίσει: “Ο Άρης έχει ένα μικρό προβάδισμα στη ρακέτα μετά τον τραυματισμό του Βον, και ειδικά αν ο Νέιμικ, που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, είναι σε καλή κατάσταση θα έχει ένα μεγάλο ατού μέσα στη ρακέτα”.

Ο 33χρονος φόργουορντ συνέχισε αναφερόμενος στις δύο… “αδυναμίες” του: “Και ο Λευτέρης και ο Σάσα έχουν κάνει πολύ καλή χρονιά. Ειδικά ο Αλεξάνδρος δείχνει ότι μπορεί να φτάσει πιο ψηλά από ότι μπορούμε να φανταστούμε, έχει μυαλό και έχει και έναν πατέρα να τον βοηθάει και είναι συνέχεια διπλά του, είναι λίγο αυστηρός, αλλά όσο πρέπει”, ενώ σε ότι αφορά για την απόφασή του για την επόμενη χρονιά και το τι θα κάνει: “Είναι τόσο σοβαρό παιδί που είμαι σίγουρος ότι η απόφαση που θα πάρει θα είναι σωστή για το μέλλον του”.

To Top