“Ο Άρης έχει την πίεση του αποτελέσματος κι αυτό προκαλεί άγχος”

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Μάκης Χάβος που υποστήριξε πως ο Άρης εμφανίζεται αγχωμένος μέχρι τώρα γιατί έχει την πίεση του αποτελέσματος.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

“Έγινε μοιρασμένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά σαν ομάδα, είχαμε ηρεμία, κατοχή μπάλας. Δεν δημιουργήσαμε τις φάσεις που θα θέλαμε, αλλά για εκτός έδρας παιχνίδι, σταθήκαμε καλά. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης αύξησε την πίεση, ειδικά με στημένες φάσεις. Είχαμε όντως πρόβλημα από τα αριστερά, γι` αυτό βάλαμε τον Μουμίν να δίνει βοήθειες στον Μελισσά. Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο”.

Ερωτηθείς για τη φετινή εικόνα του Άρη σημείωσε: “Ο Άρης έχει καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά, αλλά τις πρώτες έξι αγωνιστικές έχει την πίεση του αποτελέσματος και αυτό προκαλεί άγχος. Ελπίζω να βρει το δρόμο του”.

Για τη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα: “Πρέπει να παίρνουμε αποτελέσματα με τις υπόλοιπες ομάδες, που είμαστε στο ίδιο καζάνι. Στόχος μας είναι η παραμονή και πρέπει να κερδίσουμε και τις ανταγωνιστικές ομάδες, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Η νοοτροπία πρέπει να είναι ότι με ένα καλό αποτέλεσμα, τότε ξεκινά το ποδόσφαιρο και δεν σταματά εκεί. Για το επόμενο παιχνίδι με τα Γιάννενα, θα έχουμε κόσμο, θα έρθουν και οι τραυματίες και θα είμαστε καλά”.

To Top