Ο Άρης έχει το τρίτο καλύτερο ρόστερ στην Α1! Ήρθε η ώρα να το δείξει…

Ο Άρης έχει αδικήσει τον εαυτό του στο ελληνικό πρωτάθλημα και σαφέστατα αδικείται από την 8η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα. Έως ένα σημείο ήταν λογικό να μην μπορεί να είναι ανταγωνιστικός όσο θα μπορούσε, αλλά έχασε και παιχνίδια που θα έπρεπε να είχει κερδίσει εύκολα.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο ρόστερ του Άρη, αυτό χωρίς τον Ντομινίκ Τζέιμς, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι είναι πιο πλήρες από του ΠΑΟΚ, της Καβάλας, ακόμα και του Πανιωνίου, του Κολοσσού ή του Ρεθύμνου, ομάδων που προπορεύονται στο πρωτάθλημα.
Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν πιστεύω ότι καμία από αυτές τις ομάδες έχει παίκτη με την προσωπικότητα του Δημήτρη Τσαλδάρη, την εμπειρία και το επιθετικό ταλέντο του Χρήστου Ταπούτου, τα σωματικά και αθλητικά προσόντα των Σέρτζιο Κερούς και Σαμ Μάλντροου ή την σοβαρότητα στο παιχνίδι που δείχνει ο Ρον Ντέιβις. Εσχάτως – ελέω Τζέιμς – έδειξε και ο Δημήτρης Βεργίνης ότι όχι απλά έχει το μπάσκετ μέσα του, αλλά μπορεί να πρωταγωνιστήσει (τριπλασίασε τα νούμερά του από τότε που έφυγε ο Τζέιμς). Ο Νταν Μαυραειδής είναι παίκτης που έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά βοηθάει. Ο Γιώργος Μπόγρης κάνει πολύ καλή δουλειά, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του ότι πρώτη χρονιά παίζει σε υψηλό επίπεδο με σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

aris omadiki9Ο Άρης είναι υπερ-ομάδα, αλλά είναι ομάδα που σαφώς μπορεί να παίξει καλύτερο μπάσκετ από αυτό που έχει παίξει φέτος με τους συγκεκριμένους παίκτες.

Το χαμένο έδαφος καλύπτεται. Ο Άρης μπορεί να κάνει το 4×4 ως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Το οφείλει στον εαυτό του και την προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι.
Δεν πιστεύω ότι η Καβάλα έχει τις δυνάμεις να κερδίσει δύο από τα τρία παιχνίδια με Ολυμπιακό, Ίκαρο εκτός και Πανιώνιος εντός, άρα όλα εξαρτώνται από τον Άρη.

Αυτή είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στα φετινά πλέι οφ, κάνοντας ανατροπή. Ούτε ο Κολοσσός, ούτε ο Πανιώνιος, ούτε το Ρέθυμνο είναι ομάδες που μπορεί να φοβηθεί ο καλός Άρης.

ΥΓ: Την ώρα που στο Παλέ πηγαίνουν φέτος κατά μέσο όρο 1318 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν μπάσκετ, τα ιταλικά γήπεδα γεμίζουν με 3.848 φιλάθλους κατά μέσο όρο. Η χειρότερη όλων, η Ρόμα, έχει 2.197 εισιτήρια μέσο όρο. Η Βενέτσια του Ματσόν 3.372!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top