«Ο Άρης έχει ψυχολογικό πλεονέκτημα, δεν είναι ανίκητος ο Πανσερραϊκός»

Ο Γιάννης Τοπαλίδης δεν βρίσκεται πλέον στη θέση του τεχνικού διευθυντή του Αρη, όμως παρακολουθεί με ενδιαφέρον την προσπάθεια της ομάδας και πιστεύει πως παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, θα καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο:

«Η νίκη επί του Πανσερραϊκού έδωσε ένα σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα στον Αρη. Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο και οι ίδιοι οι παίκτες του Αρη διαπίστωσαν πως ο Πανσερραϊκός παρά την καλή του πορεία δεν είναι ούτε ανίκητος ούτε πανίσχυρος. Πέρα από το βαθμολογικό όφελος της νίκης επίσης ο Αρης κατάφερε να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο του αφού είδαμε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο» λέει στην εφημερίδα «Goal» ο Γιάννης Τοπαλίδης και προσθέτει:

«Μια πραγματικότητα πάντως είναι πως ο Αρης συνεχίζει να βρίσκεται πίσω έστω έναν βαθμό από τον Πανσερραϊκό. Αυτό σημαίνει πως εκτός από τα δικά του αποτελέσματα εξαρτάται κι από αυτά που θα φέρει ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία

. Ολοι αυτήν τη στιγμή αναρωτιούνται αν ο Πανσερραϊκός θα αντέξει, αν θα μείνει αήττητος ως το τέλος. Η Γ’ Εθνική είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία, οι ομάδες που είναι ψηλά στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στη μαχητικότητα και στη δύναμη. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που τα έχει ο Πανσερραϊκός».

 Για το αν είχε πρόσφατα κάποια επικοινωνία με τον άλλοτε στενό του συνεργάτη και προπονητή του Αρη, τον Πάουλο Κάμπος, λέει: «Εχουμε να μιλήσουμε 20-25 μέρες. Ξέρω ότι ενδιαφέρεται, ότι θέλει να μαθαίνει για τον Αρη. Πάντα ήταν σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα μπορούσε να πετύχει τον στόχο της και να ανέβει». Οσο για τον ίδιο: «Θα έρθω σύντομα να παρακολουθήσω από κοντά κάποιο παιχνίδι. Τώρα βρίσκομαι στην Αθήνα, προγραμματίζω ένα ταξίδι στη Γερμανία για να δω το Μπάγερν – Πόρτο και μετά θα έρθω Θεσσαλονίκη».
To Top