ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ο Άρης έχει παράδοση στη γυναικεία πυγμαχία”

Ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο ήταν ο απολογισμός της πυγμαχίας του Άρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η Στέλλα Κοντούλη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των 69 κιλών, ενώ, από την πλευρά της, η Παναγιώτα Μέτσκα, που έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατετάγη 2η στην κατηγορία των 48 κιλών.

Ο προπονητής της «κιτρινόμαυρης» πυγμαχίας, Γιώργος Γκαβέζος, μίλησε στην Arena Press για τις δύο επιτυχίες του συλλόγου, αλλά και για τον στόχο του τμήματος:

«Η Κοντούλη πέρυσι δεν κατέβηκε στους αγώνες, λόγω τραυματισμού, όμως φέτος, λόγω της κατάστασής της το περιμέναμε ότι θα τα καταφέρει. Από την πλευρά της, η Μέτσκα θα μπορούσε και αυτή να είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, ωστόσο, λόγω απειρίας, το έχασε στις λεπτομέρειες», για να προσθέσει:

«Ο Άρης έχει παράδοση στη γυναικεία πυγμαχία και στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το τμήμα. Είμαστε η ομάδα που καλλιεργεί την γυναικεία πυγμαχία από τότε που ξεκίνησε το 1996 και έχουμε πολλές επιτυχίες», για να καταλήξει, λέγοντας:

«Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την γυναικεία πυγμαχία του Άρη, γιατί είναι ένα άθλημα που καλλιεργεί τον δυναμισμό της γυναίκας και δεν επηρεάζει τη θηλυκότητά της».

To Top