Ο Άρης ήθελε, ο Καββαδάς επίσης, αλλά ο Ολυμπιακός είχε το χρήμα…

Ο Άρης κινήθηκε το καλοκαίρι για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν υπέγραφε την ανανέωση συμβολαίου που του πρότεινε ο Πανιώνιος. Δεν μπόρεσε όμως να πείσει τον Πανιώνιο να τον αφήσει, δεν είχε χρήματα και έτσι ο Καββαδάς κατέληξε στον Ολυμπιακό με μόλις 30.000 ευρώ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε διακαή πόθο το καλοκαίρι τον σέντερ του Πανιωνίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες εκείνη την περίοδο τον είχε πείσει να παίξει στον Άρη, όμως ο Πανιώνιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει έναν παίκτη του να πάει σε ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Καββαδάς δεν έπαιζε ούτε φέτος πολύ στον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που ήξερε τον παίκτη, χρειάστηκαν έναν σέντερ μέχρι να γίνει καλά ο τραυματίας Σέντρικ Σίμονς. Χρήματα υπήρχαν, αλλά από τη στιγμή που ο Πανιώνιος θα έχανε ούτως ή άλλως τον παίκτη το καλοκαίρι ελεύθερο, προτίμησε να τον δώσει τώρα με 30.000 ευρώ…

Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα ο Καββαδάς θα κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στην ομάδα με την οποία ήθελε το καλοκαίρι να αγωνιστεί.

 

To Top