ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης ήταν… λαχείο για την ΕΡΤ! Τα νούμερα που λένε μεγάλες αλήθειες!

Την ώρα που επιχειρείται ένας άκομψος συμψηφισμός ανάμεσα στην προεκλογική συμφωνία-πρόκληση να περάσουν μέσω της ΕΡΤ στα ταμεία του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του ΟΦΗ, με την αδικία που υπέστη πέρσι ο Άρης σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά, τα νούμερα κατατροπώνουν τους προπαγανδιστές.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Άρης αποδεικνύεται… λαχείο για την ΕΡΤ, ήταν η μοναδική ομάδα που “επέστρεψε” χρήματα μέσω των εισιτηρίων, της εμπορικότητας και της τηλεθέασης που έδωσε πρωτιές στο… ξεφουσκωμένο κρατικό κανάλι και όλα αυτά μόλις στον πρώτο χρόνο της επιστροφής του στην μεγάλη κατηγορία!

Το περίπου 1.900.000 ευρώ τηλεοπτικά από την ΕΡΤ καταγράφηκε ως μια από τις μεγαλύτερες αδικίες, σε ένα “σημαδεμένο” πρωτάθλημα, με την ωμή αβάντα ΠΑΕ όπως του χρεωκοπημένου Παναθηναϊκού (πήρε πάνω από 4.000.000 ευρώ) ή του Ατρόμητου (τα ίδια χρήματα με τον Άρη) που έπαιζε μεταξύ συγγενών και φίλων!

Οι πίνακες που περιλαμβάνονται στην έκθεση της απερχόμενης διοίκησης της ΕΡΤ είναι αποστομωτικοί και οι συγκρίσεις θλιβερές για το όργιο των εκατομμυρίων ευρώ που έγινε στην πλάτη του ελληνικού και αναμενόταν να συνεχιστεί, όταν θα περνούσε… νύχτα, νέα σκανδαλώδη σύμβαση για να σώσουν τον “εκλεκτό” όλων των κυβερνήσεων ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και το αγαπημένο του “ψυχοπαίδι” τον ΟΦΗ.

Παράλληλα μέσα στην περιβόητη εσωτερική έκθεση-βόμβα που δείχνει ότι χάθηκε η μπάλα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα (και τον Άρη ως την μοναδική αδικημένη ΠΑΕ) καταγράφονται από την μια τεράστια ποσά για ποδοσφαιρικά ανύπαρκτες ομάδες χωρίς κόσμο, αλλά και πολύ μεγάλα ποσά για εκπομπές… λιβανιστών της κυβέρνησης…

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται βάσει της δυναμικής και της εμπορικότητας του. Είναι “κόκκινη γραμμή”!

Τέλος να επισημάνουμε την άγνοια στα όρια του ανιστόρητου του απερχόμενου διευθύνοντα συμβούλου Ιωάννη Δρόσου (του ανθρώπου που επιχείρησε να περάσει τη συμφωνία δεκάδων εκατομμυρίων προεκλογικά για τις “δικές” του ΠΑΕ), ο οποίος αναφέρεται σε συνέντευξη του, “ξεχνώντας” την μεγάλη διαφορά που έκανε πέρσι ο Άρης! Όπως είπε μεταξύ άλλων: «…. Στις επτά ομάδες της Super League (Super League 1 για το 2019-2020) των οποίων έχει δικαιώματα η ΕΡΤ περιλαμβάνονται γενικά μεσαίες ή ανερχόμενες ομάδες. Αν αποχωρήσει από αυτές -όπως ακούγεται- ο Παναθηναϊκός, η ΕΡΤ θα μείνει χωρίς καμία πραγματικά ελκυστική για το ευρύτερο -δηλαδή πέραν των οπαδών της- κοινό ομάδα. Για τον λόγο αυτό είναι ορθό να συνάψει η ΕΡΤ κατάλληλη συμφωνία με κάποια από τις άλλες «μεγάλες» ομάδες -τέτοιες προτάσεις έγιναν από τις ΑΕΚ (που καθώς ανακοινώθηκε παραμένει σε συνδρομητικό κανάλι) και ΠΑΟΚ, ενώ ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη πρέπει να είναι, αν γίνει όπως προσκλήθηκε, πρόταση και από τον Ολυμπιακό.  Ακόμη δε και αν παραμείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος και λόγω σχετικής ποινής δεν εκτιμάται ότι θα έχει ευρωπαϊκή πορεία πριν από το 2021 , ακόμη και αν πάει καλά στο πρωτάθλημα (πράγμα όχι βέβαιο), μια δεύτερη «μεγάλη» ομάδα θα είναι σε κάθε περίπτωση χρήσιμη για την ΕΡΤ. Διαφορετικά, η ΕΡΤ θα μείνει με ένα μέτριας ποιότητας και μάλλον μικρής θεαματικότητας ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό προϊόν έναντι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, για κατά πλειοψηφία αγώνες που θα διεξάγονται σε άδεια γήπεδα και αλάνες, ενώ όλες ή σχεδόν όλες οι τηλεοπτικά ενδιαφέρουσες ομάδες θα προβάλλουν τους αγώνες τους αλλού”.

Προφανώς δεν πήρε… μυρωδιά για όσα έγιναν πέρσι….

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

To Top