ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Άρης ακροβατεί και από μπροστά του περνάει μια μεγάλη ευκαιρία

Το πρωτάθλημα μπάσκετ ξεκινάει στις 28 Σεπτεμβρίου, πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνοα τόσο νωρίς, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2020. Αυτό σημαίνει ότι μετατίθεται προς τα πίσω και η προετοιμασία των ομάδων, μειώνεται επί της ουσίας και ο χρόνος στελέχωσης του ρόστερ. Ο Άρης συνεχίζει να ακροβατεί επικίνδυνα και οι μέρες περνούν…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η λογική λέει ότι η προετοιμασία μιας κανονικής ομάδας ορίζεται σε χρονικό ορίζοντα 6-7 βδομάδων πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Ο Σούλης Μαρκόπουλος επειδή είναι προπονητής που ξέρει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το διάστημα της προετοιμασίας είναι βέβαιο ότι δεν θέλει να χαθεί ούτε μέρα προπόνησης.

Ο Άρης θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία του μετά το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει ομάδα, παίκτες, τεχνικό τιμ, να γίνει ένας προγραμματισμός.

Ο Άρης δεν μπορεί να περιμένει άλλο την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών. Ακόμα κι αν αυτή έρθει μέσα στο καλοκαίρι – ευχής έργο είναι – ο Άρης οφείλει να κάνει άμεσα μεταγραφές και να καλύψει τα όποια κενά δημιουργηθούν “χρησιμοποιώντας” το ελεύθερο των μεταγραφών μεσούσης της χρονιάς.

Η δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι καλά προετοιμασμένη στο ξεκίνημα της σεζόν είναι έως και επιτακτική ανάγκη, αν ρίξει κανείς μια ματιά στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος και πώς ξεκινάει (ΠΑΟΚ μέσα, Ηρακλής έξω, ομάδα Χ έξω, Ιωνικός μέσα) ο Άρης.

Είναι καιρός ο Δημήτρης Γουλιέλμος να στηρίξει την σωστή επιλογή που έκανε, φέρνοντας στον Άρη τον Σούλη Μαρκόπουλο, διότι πολύ απλά μόνο η δική του παρουσία δεν φτάνει.

Έχει μπροστά του ο Άρης μια ευκαιρία να εξομαλύνει την σεζόν πολύ γρήγορα, αρκεί να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Έτσι θα αποκτήσει ηρεμία ξανά, έτσι θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματά του με πιο καθαρό μυαλό, μέσα από τα αποτελέσματα. Σε διαφορετική περίπτωση ευκαιρία θα του γυρίσει μπούμερανγκ, με μαθηματική ακρίβεια.

To Top