ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης αναζητά νίκη στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της οκτάδας (PRESSARIS LIVE, 16.00)

Τη νίκη που θα του διατηρήσει τις ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ θέλει να πετύχει σήμερα (16.00) ο Άρης στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι», που προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες και έχουν ρεκόρ 6-13, αν καταφέρουν να πάρουν το διπλό στο Κλειστό της Καλλιθέας θα παραμείνουν στην 8η θέση που βρίσκονται αυτή την στιγμή.

Σε αντίθετη περίπτωση ο Κολοσσός, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο (6-12) θα πιάσει τον Άρη και θα τον προσπεράσει, καθώς είχε κερδίσει στον Α’ γύρο στο Παλέ (74-84). Να σημειωθεί πως οι Ροδίτες μετράνε τέσσερις σερί ήττες, με τις τρεις τελευταίες να είναι εκτός έδρας.

Όσον αφορά τις απουσίες, οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με 11 παίκτες καθώς οι Νίκολα Ντράγκοβιτς και Νίκος Αρσενόπουλος έχουν τεθεί νοκ άουτ, με τον Σέρβο να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Για τον Άρη θα απουσιάσουν για ακόμα ένα παιχνίδι οι τραυματίες Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης.

Η αποστολή του Άρη: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Τσάλμερς, Νετζήπογλου, Ντραγκίτσεβιτς, Λιτλ, ΝτεΚόζι.

«Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα σοβαρή, μαχητική, με υψηλό κίνητρο, η οποία διεκδικεί όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τέλους. Εμείς προερχόμαστε από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θα πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προκειμένου να καταφέρουμε να επιστρέψουμε τις νίκες» σημείωσε σε δηλώσεις του ο Σάββας Καμπερίδης.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Καλδίρης και Κάρδαρης, ενώ κομισάριος ο Βιντζηλαίος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το ERTFlix και το ERT Sports 2.

To Top