ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης αναζητεί φορ, τι γράφουν στην Γαλλία για τον Μήτρογλου: “Δεν έλαμψε, όλα ανοιχτά” (photo)

Ήταν, είναι και παραμένει ανοιχτό το θέμα του Κώστα Μήτρογλου στον Άρη. Γιατί πολύ απλά, όλα ανοιχτά με το θέμα του ban, επειδή επίσης, όποιος κάνει… προγνωστικά είναι ένα… σπορ παρακινδυνευμένο.

Ο Άρης -με την προϋπόθεση ότι λύνει τον “γόρδιο δεσμό” του ban- αναζητεί φορ. Είναι ξεκάθαρο ότι από τη μεριά των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση Μήτρογλου, στους περίπου τέσσερις μήνες που βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης και με δεδομένο πως το συμβόλαιο του παίκτη για την επόμενη σεζόν προβλέπει απολαβές μεγαλύτερες των 500.000 ευρώ, όλα είναι πιθανά για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Άρης δεν έχει βρει ακόμα τη φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιό του ενώ δεν έχει προκύψει επίσημο ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για την απόκτησή του, παρά τα σενάρια για ενδιαφέρον από την Τουρκία.

Παράλληλα, όσο υπάρχει ανοιχτό του θέμα του ban καμία κίνηση δεν μπορεί να γίνει προς την μία (διαζύγιο) ή την άλλη κατεύθυνση (παραμονή στην ομάδα).

Την ίδια ώρα υπάρχουν δημοσιεύματα στην Γαλλία σύμφωνα με τα οποία επιβεβαιώνουν αυτά που λέγονται στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η lephoceen.fr: “Ο Μήτρογλου έφυγε τον Ιανουάριο για τον Άρη, αλλά δεν έλαμψε πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Martial Debeaux ειδικός ποδοσφαίρου στο ελληνικό ποδόσφαιρο για το Footballski αναφέρει ότι η πόρτα είναι ανοιχτή: “Ναι, υπάρχει θέμα για την αποχώρησή του, γιατί δεν πήγε καλά από τον Ιανουάριο με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο. Ο Μήτρογλου πιθανότατα δεν ήταν αρκετός σε φόρμα μετά από αυτήν την αδράνεια στο OM και ο Άρης πήγε ήδη καλά για να τον ενσωματώσει ως ενεργό μέλος της ομάδας παρά το βιογραφικό του. Ο παίκτης έχει δημοσιεύσει ιστορίες στο Instagram όπου προετοιμάζεται καλά. Δεν αποκλείεται ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία θα μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση “.

To Top