ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον “Άγιο Λουκά” στο πόλο (photos)

Ο Άρης ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον “Άγιο Λουκά” στο πόλο.

Αναλυτικά:

Σε συνάντηση πού είχαν ο Έφορος του τμήματος Πασχάλης Καραγιάννης και ο υπεύθυνος έφορος των ακαδημιών Γιώργος Βορδουνάς με τον κύριο Δημοσθένη Κατσαρκα και την κυρια Βικυ Κατσαρκα οριστικοποιήθηκε οτι Ο Άγιος Λουκάς φέτος θα ειναι χορηγος της Ανδρικής ομάδας Υδατοσφαίρισης του συλλόγου μας παρέχοντας Πρωτοβάθμια Ιατρική Περίθαλψη στους παίκτες Μας!!

Απο του χρόνου ΟΛΟΙ οι αθλητές του τμηματος θα εχουν την δυνατότητα να μπούνε σε ένα πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Ιατρικής Περιθαλψης έναντι ενος μικρού τιμήματος!! Ετσι οι αθλητες του τμήματος μας θα εχουν τη δυνατότητα να εξετάζονται απο διακεκριμενους επιστήμονες στους τραυματισμούς και στις ασθένειες τους!

Γίνεται αντιληπτό οτι τα διοικητικά στελέχη του τμήματος δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και όλοι οι αθλητές του συλλόγου και ειδικά τα μικρά παιδιά τυγχάνουν της αμέριστης προσοχής και μέριμνας τους.

Δηλώσεις
Πασχάλης Καραγιαννης: Ως Έφορος του τμήματος θελω να ευχαριστήσω τον κ, Δημοσθενη Κατσαρκα και την κ,Βικη Κατσαρκα για την χορηγία τους και την αρωγη τους στην μεγαλη προσπάθεια που κάνουμε για να παμε τον Αρη μας οσο πιο ψηλα γίνεται!!
Γιώργος Βορδουνάς:
ΘEΛΩ KAI EΓΩ ME TH ΣEIPA MOY NA EYXAPIΣTHΣΩ THN KΛINIKH AΓIOΣ ΛOYKAΣ, H OΠOIA ΔEXTHKE NA ΓINEI ΣYMMETOXOΣ ΣTHN ΠPOΣΠAΘEIA ΠOY KANOYME TA TEΛEYTAIA ΔYO XPONIA. EINAI MIA BOHΘEIA ΠPOΣ TO TMHMA YΔATOΣΦAIPIΣHΣ KAI TON AΘΛHTIΣMO THΣ ΠOΛHΣ MAΣ ΓENIKOTEPA”.

To Top