ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης… αναλύει το Μεσολόγγι στον σημερινό αγώνα “δίχως αύριο”!

Στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, ο Άρης φιλοξενεί σήμερα (23/01, 17:00, ΕΡΤFLIX) το Μεσολόγγι BAXI, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και η νίκη είναι μονόδρομος.

Η ανάλυση των “κιτρινόμαυρων” για τον αντίπαλο:

Η νεοφώτιστη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το ίδιο ρεκόρ με τους «κίτρινους», 3 νίκες και 8 ήττες.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του Μεσολογγίου, με την αποχώρηση του Chad Brown και τη λύση της συνεργασίας με τον Jazzmarr Ferguson. Ο Γάλλος center, Darel Poirier (23, 2,08) και ο Toddrick Gotcher (27, 1,93) είναι οι αντικαταστάτες των δυο παικτών, που ξεκίνησαν τη σεζόν. Ο Gotcher, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Κόροιβο και τον Ήφαιστο Λήμνου, σκοράρει 26,5 πόντους, μέσο όρο, σε δυο αναμετρήσεις. Ο Poirier σημείωσε 16 πόντους στο ντεμπούτο του, στην ήττα (96-87) της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Ο Devonte Green με 16,1 πόντους, κατά μέσο όρο, ανά αγώνα είναι ο πρώτος σκόρερ του αντιπάλου της ομάδας μας. Ο Αμερικανός guard, πάντως, απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια, λόγω ενός τραυματισμού.

Το Μεσολόγγι απέκτησε πρόσφατα τον Αλέξανδρο Σταματογιάννη (23, 2,04) για να καλύψει το κενό του αρχηγού του, Γιάννη Σαχπατζίδη, ο οποίος τραυματίστηκε.

Στον πάγκο της ομάδας, που έχει έδρα το Αγρίνιο βρίσκεται ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Στον αγώνα της πρεμιέρας, το Μεσολόγγι είχε επικρατήσει με 73-70, χάρη σε τρίποντο του Green στην εκπνοή.

 

To Top