ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης ανοίγει το 2019 υποδεχόμενος τον Ήφαιστο… με την πλάτη στον τοίχο (PRESSARIS, 17:00)

Το 2019 ανοίγει αγωνιστικά για τον Άρη στο γήπεδό του. Οι κίτρινοι υποδέχονται σήμερα (17:00) τον Ήφαιστο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την πλάτη στον τοίχο γιατί έχουν μόλις 2-9 ρεκόρ και δεν έχουν κερδίσει από το ξεκίνημα της σεζόν στο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι παίκτες του Άρη πρέπει να βρουν την δύναμη να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Μόνο αυτοί μπορούν, αλλά σήμερα αναμένεται να έχουν και την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών τους που θα γεμίσουν το Αλεξάνδρειο, για να στηρίξουν την προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια που έχει πλέον ο Άρης. Είναι αυτονόητο ότι η νίκη σήμερα είναι το ζητούμενο και μονάχα αυτό. Ας μην παίξει καλό μπάσκετ, ας μην γίνουν όλα σωστά και βάσει πλάνου, αρκεί να έρθει το αποτέλεσμα που ο Άρης αναζητάει σχεδόν δύο μήνες τώρα στο πρωτάθλημα.

Μετράει έξι σερί ήττες που τον έφεραν στη τελευταία θέση ισόβαθμο με άλλες ομάδες, αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία – και είναι απόλυτη ανάγκη – να κάνει ένα βήμα προς την αποφυγή των περιπετειών.

Όλοι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα, όλοι όσοι βρεθούν στο Παλέ σήμερα οφείλουν να γίνουν ένα. Πρωτίστως οι παίκτες, να παίξουν ο ένας για τον άλλον, να παίξουν για τον κόσμο, να παίξουν για το έμβλημα που φορούν στο στήθος.

Ναι, είναι πολύ περίεργο και πολύ άσχημο το συναίσθημα να παίζει ο Άρης τέτοιου είδους αγώνες, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα και αυτό δεν αλλάζει. Και μόνο έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι όσοι εμπλέκονται με την ομάδα τον σημερινό αγώνα, να πάρουν τη νίκη και να προχωρήσουν στο επόμενο.

To Top