ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης αξίζει να προκριθεί και στο Περιστέρι πρέπει να το αποδείξει

Η χθεσινή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες και όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά την ερχόμενη Πέμπτη στο Περιστέρι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το ιδανικό για τον Άρη θα ήταν να κερδίσει έστω και με ένα γκολ διαφορά από την στιγμή που κράτησε -με σχετική ευκολία- το μηδέν στην άμυνά του, όμως ακόμα και το 0-0 επιτρέπει στους “κιτρινόμαυρους” να παίξουν για δύο αποτελέσματα στο Περιστέρι. Νίκη ή ισοπαλία με σκορ. Τότε αυτομάτως, παίρνουν το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του θεσμού…

Για να αποκλειστεί ο Άρης από τον Ατρόμητο θα πρέπει να ηττηθεί και με την εικόνα των δύο ομάδων χθες, αλλά και σε όλη την σεζόν φέτος, δύσκολα κάτι τέτοιο να συμβεί. Δεύτερο σερί ματς χωρίς να σκοράρει ο Άρης δεν έχει συμβεί ξανά φέτος.

Ειδικά από τη στιγμή που άπαντες στον Άρη θέλουν αυτό το Κύπελλο και δεν είναι διατεθειμένοι να το αφήσουν σε δεύτερη μοίρα, δείχνοντας μεγαλύτερη αφοσίωση στο Πρωτάθλημα.

Ο Άρης διατηρεί ακόμα την πρόκριση στο… χέρι του, αρκεί σε μία εβδομάδα στο Περιστέρι να εμφανιστεί αποφασισμένος και με καθαρό μυαλό για το αποτέλεσμα που θα του δώσει την πρόκριση.

Καμία σημασία δεν έχει αν η πρόκριση “κλειδώσει” με νίκη ή με ισοπαλία. Το βασικό ζητούμενο είναι η ομάδα να είναι παρούσα στην κλήρωση για τα ημιτελικά, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι καλύτερη ομάδα από αυτή του Ατρόμητου και πρέπει να το αποδείξουν ξανά εντός αγωνιστικού χώρου, ελπίζοντας να μην υπάρξει στο Περιστέρι, κάποιος αντίστοιχος, Βάτσιος ή Σκουλάς…

 

To Top