Ο Άρης απέκτησε «εγκέφαλο»!

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, που ενέταξε στο δυναμικό του την πασαδόρο, Ιωάννα Κοκκινίδου. Η νεοαποκτηθείσα παίκτρια των «κίτρινων», που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σολκίδη, αποτελεί μία από τις καλύτερες παίκτριες της Βόρειας Ελλάδας στη θέση της, και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τον Άρη για την επιστροφή του στην Α1.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Ερασιτέχνη: «Σημαντική προσθήκη-επιτυχία για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας. Οι υπεύθυνοι του τμήματος με κατάλληλες ενέργειες, κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την πασαδόρο Ιωάννα Κοκκινίδου.

Η Ιωάννα ξεκίνησε να αγωνίζεται στη Siemens και στη συνέχεια  Εαρινό και ως πέρσι ήταν στον ΕΟΣ, όπου είχε τα τελευταία δύο χρόνια, προπονητή το Δημήτρη Σολκίδη (σημερινό προπονητή του συλλόγου μας).

Είναι γεννημένη στις 11/4/92, έχει ύψος 1,80μ., είναι από τις πιο αξιόλογες στη θέση της πασαδόρου, στο βορειοελλαδικό χώρο, και αποτελεί ένα ακόμη “όπλο” στην προσπάθεια, που κάνει η ομάδα μας για να επανέλθει στη φυσική της θέση.

Της ευχόμαστε να είναι γερή και να προσφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη της ανόδου».

To Top