Δράμπης: “Ο Άρης απαιτεί μεγαλύτερο σεβασμό”

Ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Κώστας Δράμπης αναφέρθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και σχολιάζοντας τη διαιτησία τόνισε πως οι κίτρινοι απαιτούν μεγαλύτερο σεβασμό από τη διαιτησία. 

Στην αρχή είπε: «Είναι αλήθεια ότι φύγαμε με μεγάλη πίκρα. Δεν περιμέναμε ότι θα χάσουμε. Ήμασταν πεπεισμένοι ότι η ισοπαλία θα ήταν το λιγότερο που θα περνάμε.  Όμως υπάρχουν και ελαφρυντικά γιατί το παιχνίδι χάθηκε από δύο στιγμές που δεν υπήρχε συγκέντρωση. Ειδικά στο δεύτερο γκολ είναι μία προσωπική ατυχία του ποδοσφαιριστή μας Κύργια, αλλά αυτά συμβαίνουν».

Πρόσθεσε για την αντίδραση του Κύργια: «Το παιδί βγήκε ράκος από το γήπεδο. Είναι ένας πολύ συναισθηματικός χαρακτήρας. Εμάς μέχρι στιγμής μας έχει καλύψει πλήρως από τον επαγγελματισμό του. Δεν περιμέναμε από την πρώτη αγωνιστική να πετάμε. Όταν υπάρχει ένα άθλημα υψηλής περιοδικότητας, δηλαδή  όταν δίνεις εξετάσεις κάθε εβδομάδα δεν επιτρέπονται ούτε γρήγορα συμπεράσματα ούτε γρήγοροι έπαινοι. Θα πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα ανά οχτώ ή ανά έξι παιχνίδι»

Για τα αποδυτήρια και τις αντιδράσεις τον ποδοσφαιριστών: «Για την κακή εμφάνιση θέλει πολύ συζήτηση. Υστερούσαμε επιθετικά έτσι όπως φάνηκε αλλά από κατοχή και τρεξίματα ήμασταν καλύτεροι. Πάντα όταν χάνεις από χειρότερο αντίπαλο,  χάνεις πολλά περισσότερα και γι ‘αυτό μας πονάει πιο πολύ. Κατεβαίνουμε κάθε Κυριακή για να νικάμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να μην σταματάμε»

Για την επόμενη μέρα: «Στο ποδόσφαιρο ένα σύνθημα είναι. Κοιτάμε μόνο μπροστά. Σήμερα θα γίνει μία μικρή συζήτηση για τα λάθη που κάναμε στον Απόλλωνα και θα ετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Καλλονή. Είναι και αυτή μία ομάδα με φιλοδοξίες, ανέβηκε πρώτη φορά. Δεν κοιτάμε πίσω. Ότι και αν είναι. Η νίκη η ήττα ή οτιδήποτε άλλο πρέπει να κρατάει το πολύ ένα 24ωρο»

Για την διαιτησία και την αντιμετώπιση που έχει ο Άρης: «Ο Άρης χρειάζεται μεγαλύτερο σεβασμό. Δεν είναι αν θα μας δώσει ένα πέναλτι ή όχι. Στον αγώνα δεν μας έδωσαν 12 φάουλ. Απαγορεύεται να σταματήσεις το παιχνίδι αν πάθει κάποιος κράμπα όπως έγινε χθες.  Για να σταματήσεις το παιχνίδι πρέπει να κινδυνεύει ένας ποδοσφαιριστής. Δεν θέλω να μπω στην διαιτησία αλλά θα πω εν συντομία. Στο πρώτο ημίχρονο τον Ουντότζι τον έπαιζαν με τα χέρια. Ο διαιτητής δεν έκανε ούτε μία παρατήρηση. Ο Άρης απαιτεί σεβασμό από την διαιτησία, και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται όπως τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα»

Για τον τραυματισμό του Μανιά: «Γύρισε το πόδι του στον αγώνα. Τα διαστρέμματα την επόμενη μέρα δείχνουν το μέγεθος τους. Αν είναι ελαφρύ θα είναι θέμα τριών ημερών. Σήμερα θα μάθουμε τα αποτελέσματα»

Για το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο: «Ο βασικός μας στόχος είναι να κάνουμε το γήπεδο μας απόρθητο φρούριο. Μιλάω με πολύ κόσμο και μου λένε Κώστα να μην περάσουμε τα περσινά. Το μήνυμα μου είναι ξεχάστε το παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά και τίποτα άλλο. Ας αφήσουμε την μεμψιμοιρία του παρελθόντος. Δεν είναι ώρα να κριτικάρουμε. Θέλει δουλειά και στήριξη. Τίποτα άλλο».

To Top