ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης βαδίζει στην “λογική” της συμμετοχής στο Eurocup

Στον Άρη έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν υπάρχει πλέον καμία προοπτική συμμετοχής στο Basketball Champions League και η δήλωση (συμμετοχής) θα γίνει για τυπικούς λόγους, παρά για ουσιαστικούς. Μοναδική ελπίδα να αγωνιστούν οι κιτρινόμαυροι στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν είναι το Eurocup, που διοργανώνει η Ευρωλίγκα, αλλά θα πρέπει να περιμένουν τις αποφάσεις της Γενικής συνέλευσης των μετόχων της ECA.

Στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών οι διοικούντες της ΚΑΕ, αλλά και ο Γιάννης Καστρίτης συμφώνησαν ότι με τα τελευταία δεδομένα (δήλωση συμμετοχής των Περιστερίου, ΠΑΟΚ, Προμηθέα και ΑΕΚ στο BCL) έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Άρης στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν αποδεχθεί την πραγματικότητα και περιμένουν πλέον τις ανακοινώσεις της Ευρωλίγκας για τις ομάδες, που θα πάρουν μέρος στο Eurocup.

Από την πλευρά τους θα κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές και οικονομικές προϋποθέσεις της διοργάνωσης, με σημαντικότερες τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα διαθέτει, φυσικά και τον αγωνιστικό προϋπολογισμό (μπάτζετ), ο οποίος απαιτείται.

To Top