«Ο Άρης βρίσκεται κοντά σε όποιον χρειάζεται στήριξη»

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά ο Άρης, που πρόσφερε τιμητικές φανέλες στους εκπροσώπους των συλλόγων «Φλόγα» και «Λάμψη», στο ημίχρονο του αγώνα της Κ-17 με τον Πανιώνιο, στην Τρίπολη.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ-17 είναι αφιερωμένο στους δύο συλλόγους γονέων παιδιών που παλεύουν απέναντι στην επάρατη νόσο και οι «κίτρινοι» έδειξαν για πολλοστή φορά την ευαισθησία τους.

Στην ανάπαυλα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αντώνης Ζαμπέτας και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Κ-17 Αντώνης Λεπιτσάς πρόσφεραν στους εκπροσώπους της «Φλόγας» και της «Λάμψης» δύο φανέλες του Άρη με τα λογότυπα των δύο οργανώσεων και με τον αριθμό 98 στην πλάτη, όσα και τα χρόνια ζωής των «κίτρινων».

Μάλιστα, ο Αντώνης Ζαμπέτας δήλωσε σχετικά, στην κάμερα της Nova: «Παλιότερα είχαμε βρεθεί πολύ κοντά στη ‘Λάμψη’ και πάντοτε στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες, δίνοντας δύναμη σ’ αυτούς τους γονείς. Ο Άρης βρίσκεται κοντά σε τέτοιες πρωτοβουλίες και σε όποιον άλλον σύλλογο χρειάζεται την στήριξή μας».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Λεπιτσάς τόνισε στη λιτή του τοποθέτηση: «Εύχομαι κουράγιο σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Ο Άρης θα είναι πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν».

To Top