ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης γίνεται μια γροθιά για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να αλλάξει το κλίμα

Ομάδα και κόσμος γίνονται μια γροθιά και στέλνουν μήνυμα νίκης για το κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ήταν η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στο Ρύσιο και η τοποθέτησή του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης εμφανίστηκε ενωτικός λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Δεν θέλω να έχετε στο μυαλό σας τίποτα άλλο εκτός από το ντέρμπι. Πρέπει να βγάλετε αντίδραση μετά το Αγρίνιο και θέλω να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να κερδίσετε. Δείξτε την πραγματική σας αξία».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο Super 3. Ο Σύνδεσμος Υπερασπιστών του Άρη έκανε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με ανάρτησή του στα social media με το μήνυμα; “Χρέος μας να ωθήσουμε την ομάδα στην νίκη… Με όπλο την φωνή μας και την τρέλα μας κάνουμε το γήπεδο για ακόμη μια φορά να βράζει…”.

Τέλος οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή, Απόστολου Τερζή, ο οποίος μιλώντας στη Nova είπε για το ματς: “Ξέρουμε καλά τον αντίπαλο, έχουμε δει και τα δύο παιχνίδια του. Έχουν πολύ καλή τακτική αντιμετώπιση, έχουμε δουλέψει καλά. Ευελπιστούμε να το δείξουμε την Κυριακή και να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο”.

To Top